Gândiți-vă mare, începeți mic – modul în care platforma vizuală de gestionare a proiectelor vizuale ajută echipele să realizeze mai multe

TL; DR: Pe măsură ce dezvoltatorii și inginerii s-au încurcat în dezvoltarea web și în complexitatea aplicațiilor, echipa din spatele Quire este bine adaptată la cerințele pragmatice și simplificate ale unui software eficient de gestionare a proiectelor. În loc să umple platforma de productivitate și colaborare cu caracteristici inutile, Quire își alege și își optimizează în mod selectiv componentele după lungi și dureroase conversații interne despre feedback-ul utilizatorilor. CEO-ul Tom Yeh ne-a povestit despre valoarea simplității atunci când a împărțit vizual proiecte mari în pași organizați și realizabile și cum Quire ajută echipele să lucreze mai repede ca niciodată.


În calitate de antreprenori în serie, Tom Yeh și Henri Chen sunt, din păcate, destul de bine versați în soluții de productivitate care promit să stimuleze colaborarea și să consolideze eficiența angajaților.

Liderii Potix – compania de software privată din spatele cadrului Java ZK – au lucrat cu toată lumea, de la întreprinderi mici până la companiile Fortune 500. Cu toate că au avut succes în dezvoltarea web, nu au fost niciodată mulțumiți de sistemele pe care echipele le-au folosit pentru a urmări progresul unui proiect.

„Instrumentul comun de gestionare a proiectelor implică lucrul cu o listă lungă de sarcini, iar interrelațiile sarcinilor nu sunt prezentate vizual și nici logic”, a spus Tom. „Ce este mai rău este că am fost nevoiți să digerăm fiecare detaliu dintr-un proiect de bază.”

Nevoind să se mulțumească cu toată complexitatea, inginerii Potix și-au concentrat în schimb crearea unui program mai bun. Rezultatul final, Quire, este o platformă vizuală intuitivă, care permite echipelor să descompună proiecte complexe în sarcini mai mici și ușor de gestionat, care pot fi cuibate și organizate într-un mod natural.

„Am creat Quire pentru a descrie exact cum funcționează mintea ta”, a spus Tom. „Când vă confruntați cu un proiect provocator, poate deveni copleșitor dacă nu știți de unde să începeți. Quire este conceput pentru a descompune ideile mari la sarcinile digerabile pentru a vă ajuta să începeți pas cu pas, apoi să atingeți obiectivul în cele din urmă. “

Defalcarea proiectelor în pași mici, bine organizați

Quire începe cu lista convențională de sarcini comună pentru majoritatea programelor de productivitate. Recunoscând că listele simple de făcut nu pot face față complexității sau organizației necesare pentru a supraveghea proiectele mari, totuși, Quire se bazează pe liste imbricate care pun subtasco-uri și pașii asociați necesari cu fiecare într-o ordine mai ierarhică..

În loc să retrogradează fazele și subtasco-urile în liste separate, soluția ramificată a lui Quire pune informațiile relevante și importante ale proiectului la îndemâna utilizatorului, fără a copleși întreaga echipă.

Imagini de pe platforma Quire

Începând cu tasklistii cuiburiți, Quire oferă funcții puternice care nu copleșesc utilizatorii.

“Utilizatorii pot crea sarcini și subtascheri pentru a construi o hartă minte nesfârșită care ilustrează imaginea de ansamblu a unui proiect”, a spus Tom.

Când chiar și lista cuibărită pare complexă, placa Kanban încorporată Quire ajută la prioritizarea activităților critice zilnic, fără a pierde din vedere imaginea de ansamblu a proiectului..

„Panoul nostru Kanban oglindește exact cum funcționează o tablă tangibilă”, a spus Tom. „Totul este pregătit pentru ca utilizatorii să urmărească progresul și să vizualizeze fără efort fluxul de lucru. Puteți avea panouri diferite pentru echipe diferite din cadrul aceluiași proiect. ”

Alte caracteristici importante din Quire includ:

  • Dosare inteligente care organizează sarcini din diferite proiecte într-un singur loc.
  • externalizarea sarcini pentru echipele externe și distribuirea proiectului cu oricine.
  • Atribuirea rolurilor, permisiuni și sarcini pentru utilizatori specifici.
  • integrările cu Siri, Slack, GitHub, Chrome și aplicații pentru iOS și Android.

Peekaboo, o funcție lansată recent (și numită adorabil), rămâne una dintre părțile preferate ale lui Quire.

„Credem că productivitatea este un proces continuu”, a spus el. „Pentru a ține pasul cu fluxul de lucru dinamic, nu trebuie să vă blocați sau să vă ardeți cu lista lungă de sarcini. Funcția Peekaboo Quire vă permite să eliminați sarcinile care nu pot fi finalizate imediat pentru explorarea viitoare. În loc să vă îngrijorați ce să faceți, vă puteți arunca în lista sarcinilor dvs. și puteți face progrese în fiecare zi. “

Quire oferă exact funcțiile necesare – Nu mai mult, nu mai puțin

Tom a spus că nu este preocupat de faptul că Quire face apel la toată lumea. Software-ul de productivitate este o piață atât de aglomerată, iar managementul de proiect este un proces personal, atât de specific, încât un produs cu dimensiuni unice nu există pur și simplu..

„Nu există o soluție perfectă atunci când vine vorba de un instrument de gestionare a proiectelor”, a spus el. „Dacă nu vă place un instrument, deoarece nu se potrivește cu nevoile dvs., pur și simplu mergeți departe și alegeți altul.”

În timp ce concurenții încearcă în mod regulat să integreze cât mai multe funcții posibile într-o platformă de management de proiect, Quire se concentrează pe perfecționarea caracteristicilor fundamentale.

„Nu vrem să creăm o platformă care să ne înnebunească utilizatorii din cauza labirintului cu funcții”, a spus Tom. „Timpul dvs. vine cu o etichetă de preț, deci nu vă pierdeți timpul învățând și utilizând un instrument complicat. Quire reunește toate caracteristicile de bază de care un manager de proiect are nevoie pentru a finaliza lucrurile. “

Screenshot de Quire Kanban

Consiliul Kanban de la Quire a avut nevoie de aproape un an de dezvoltare și discuții pentru a fi corect.

Echipele au caracteristici și funcționalități foarte specifice în minte atunci când cumpără software de productivitate și colaborare, potrivit Tom. Quire caută constant să echilibreze instrumente puternice cu o interfață de utilizator curată și modernă, care se poate adapta la o varietate de nevoi.

„Ne dăm seama că este imposibil să răspundem fiecărei solicitări din partea utilizatorilor noștri și nu dorim să adăugăm niciodată funcții noi, irelevante pentru Quire, doar pentru a avea un software totul în unul”, a spus el. „Am decis să avem API-uri deschise pentru utilizatorii noștri pentru a integra aplicațiile lor cele mai preferate cu Quire și vom avea o piață pentru comunitatea noastră pentru a ne ajuta reciproc să personalizeze Quire.”

Cum procesele interne și feedback-ul utilizatorului conduc dezvoltarea viitoare

În plus față de piața de personalizare, Tom a spus că echipa Quire examinează în prezent modalități de introducere a informațiilor artificiale de la aplicație la aplicație și IFTTT (dacă este cazul, atunci asta), precum și o cronologie grafică Gantt..

„Credem un software de management de proiect care se integrează cu AI & IFTTT va extinde capacitățile de lucru ale utilizatorilor și va stimula productivitatea echipei fără a crește stresul ”, a spus el.

În timp ce software-ul bazat pe cloud vine cu gestionare centralizată și actualizări frecvente, Tom descrie un proces îndelungat și deliberativ pentru evaluarea, crearea și eliberarea de noi funcții.

„Petrecem mult timp ascultând nevoile utilizatorilor, apoi discutăm intern cum să livrăm cel mai bine noua caracteristică”, a spus el. „Crearea unei grămadă de funcții nu este o misiune imposibilă. Cu toate acestea, a crea o caracteristică care merge de fapt cu fluxul de lucru existent pentru a deveni un pachet întreg este o altă poveste. “

De exemplu, el a spus că echipa a avut nevoie de aproape un an pentru a veni cu consiliul său Kanban – o caracteristică extrem de comună inclusă în aproape fiecare aplicație de management de proiect..

„În majoritatea cazurilor, petrecem mai mult timp gândindu-ne la logica din spatele unei caracteristici potențiale decât la modul de implementare a acesteia”, a spus Tom. „Am venit cu o abordare diferită care rezolvă de fapt problemele de productivitate ale utilizatorilor noștri și le oferă viziuni multiple asupra unui proiect în loc să-i împingem să aleagă unul specific.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector