Fondator la Large Shane Snow în mod constant și modul în care platforma companiei unește creatorii și marketerii digitali pentru a perfecționa arta povestirii

TL; DR: Pentru oamenii de la Contently, un marketing digital eficient se bazează pe trei factori: tehnologie, talent și planificare strategică. Și, începând cu 2011, software-ul companiei a ajutat întreprinderile să se exploateze pe toate cele trei. Platforma pe bază de cloud în mod continuu facilitează colaborarea între toate părțile interesate la un proiect, permițând o comunicare optimă între echipe pentru a eficientiza procesele de aprobare. De asemenea, compania angajează o rețea vastă de reclame calificate pentru a dezvolta o serie de tipuri de conținut – de la articole și infografie la videoclipuri și imagini albe. Odată ce o afacere și-a adaptat și a difuzat mesajele sale, software-ul analitic continuu și cercetătorii determină ce funcționează, astfel încât organizația poate concepe strategii de afaceri bazate pe date pentru a merge mai departe. Ne-am așezat recent cu fondatorul companiei „Shane Snow”, care ne-a povestit modul în care Contently le permite companiilor să obțină profituri mari la investiții prin povestiri convingătoare și direcționate.


Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este una dintre cele mai importante modalități prin care proprietarii de site-uri pot câștiga trafic organic. La mijlocul până la sfârșitul anilor 2000, a fost ușor de clasat pentru anumite cuvinte cheie, indiferent de lizibilitatea umană. Astfel, unii webmaster-uri au plătit fără îndoială pentru conținut de „calitate”, de calitate slabă, care a funcționat pentru algoritmul Google, dar nu au furnizat cititorilor nici o valoare.

În ciuda clasamentului ridicat în ceea ce privește rezultatele căutării, aceste pagini nu și-au îndeplinit scopul în calitate de atrăgători de clienți, deoarece mulți spectatori ar vedea o pagină plină de prostii și cuvinte cheie, mai degrabă decât conținut real, ceea ce le-a determinat adesea să plece și să nu se mai întoarcă niciodată..

Între timp, jurnalistul Shane Snow observa că mulți dintre colegii săi erau foarte neplătiți.

„Existau aceste grupuri de companii cunoscute sub numele de ferme de conținut care încercau să descopere jocul pe care Google îl juca și cum să-l păcălească”, a spus el. „Aceștia vor plăti un articol de liberă libertate în valoare de 5 dolari un articol pentru a scrie conținut care nu este foarte bun, dar suficient de bun pentru Google.”

După ce unii dintre prietenii și partenerii de afaceri ai lui Shane au sugerat lansarea unei rețele de bloguri, s-a născut ideea pentru Contently.

Cap de cap a lui Shane Snow și o grafică cu textul

Co-fondatorul Shane Snow a declarat că platforma Contently facilitează colaborarea între creativi și părțile interesate din proiect.

În 2011, Shane și compania erau gata să lanseze Contently, un loc în care freelancerii ar putea găsi oportunități mai mari de plată, oferind în același timp conținut de calitate pentru marketingul digital. La rândul său, acest conținut ar ajuta la conducerea afacerilor și ar oferi vizitatorilor conținut relevant pentru aceștia.

Ca unul dintre co-fondatorii Continent, Shane a văzut compania să crească exponențial în doar câțiva ani – contribuind la furnizarea de conținut care nu funcționează numai pentru motoarele de căutare – dar și pentru consumatori..

Căsătoria talentului și a datelor pentru a asigura conținutul de calitate pentru proprietarii site-ului

Pe măsură ce cererea pentru conținut de calitate a crescut, un număr tot mai mare de marketeri și creatori s-au alăturat rețelei Contently. Astăzi, rețeaua ajută la conectarea a peste 100.000 de jurnaliști, designeri și fotografi cu și mai mulți clienți într-o varietate de industrii din întreaga lume.

Ca atare, Contently și clienții săi de marketing trebuie să se pieptene prin mii de gigabyte de date în fiecare zi pentru a asigura calitatea generală a conținutului. Deoarece fiecare client caută ceva complet diferit, măsurarea acestei calități este departe de o știință exactă.

„Cuantificarea calității este foarte dură, în parte, deoarece calitatea este în ochiul spectatorului, mai ales când vine vorba de lucrări creative”, a spus Shane.

Fotografie a membrilor echipei

Rețeaua continuă se alătură mii de jurnaliști, fotografi și alte reclame cu clienți din întreaga lume.

Obiectivul actual este să îndepliniți obiectivele de afaceri dorite cât mai îndeaproape posibil. După cum ne-a spus Shane, eficacitatea unei piese de conținut poate fi măsurată în termeni de volum crescut de trafic și de share-uri de social media, sau chiar mai puțin direct ca o creștere constantă a rentabilității..

„În contextul afacerii, puteți măsura un grad de calitate în ceea ce privește reacția publicului”, a spus Shane. „Dacă publicul tău petrece timp cu tine, atunci le-ai oferit ceva care merită acest timp.”

Pentru a face munca mai ușoară pentru toate părțile implicate – audiența, freelancerul și marketerul / proprietarul site-ului -, în mod constant, se potrivește în mare măsură pe conținutul dorit și experiența jurnalistică anterioară. De exemplu, un site dedicat vânzării SSD-urilor se poate aștepta la articole de calitate pe subiecte legate de SSD, care interesează cititorii și cumpărătorii potențiali de tehnologie..

O abordare holistică creată pentru a fi compatibilă pe canale

Pentru a uni întreprinderile cu cei mai potriviți creatori, utilizează în mod curent o serie de instrumente, inclusiv un algoritm de potrivire proprietar care ține cont de mai mulți factori, inclusiv expertiză pentru creatori și specificații de conținut.

„Este ca un algoritm Match.com care recomandă creatorilor în funcție de profilul companiei dvs. și de ceea ce ați introdus pentru obiectivele, strategia de conținut și cuvintele cheie”, a spus Shane.

După ce conținutul este creat și aprobat, este timpul să-l integrați pe site-ul companiei și în canalele de social media. Din fericire, Contently este compatibil cu cele mai multe programe de gestionare a conținutului și a relațiilor cu clienții.

Software-ul Continent integrează mesaje pe punctele de atingere online ale unei companii, inclusiv site-uri web și social media.

Pe cont propriu, platforma centralizată Contently îi ajută pe proprietarii de site-uri să-și organizeze și să gestioneze campaniile de conținut într-o varietate de moduri. Printre primele oferte Continent se numărau schimburi de fișiere și calendare editoriale. Astăzi, instrumentele Continent sunt centrate pe integrarea conținutului pe toate canalele de trafic disponibile ale unei afaceri, de la postările de pe blog la paginile de socializare.

„Continent este construit pentru a vă permite să gestionați toată crearea conținutului dvs. și apoi să îl împingeți către toate aceste alte locuri care stau deasupra lui”, a spus Shane. „Apoi extrage date din acele locuri și îți spune ce ar trebui să faci în continuare.”

Această parte a platformei, cunoscută sub denumirea de motorul deciziei de conținut, simplifică procesul de aprobare.

Simplificarea producției cu analize pentru identificarea blocajelor

Una dintre cele mai utilizate caracteristici ale Continent este tabloul de bord al analizei de producție, care colectează date în mai multe puncte din procesul de gestionare a conținutului..

„Îți arată capacitatea tuturor – cine a fost împiedicat, cine nu, cine este sub control și cât de rapid oamenii pot face lucrurile”, a spus Shane.

Examinând toate departamentele implicate în procesul de creare, întreprinderile pot identifica cu ușurință locația blocajelor.

„Îi ajută să reorganizeze lucrurile astfel încât acele departamente să funcționeze mai repede”, a spus Shane.

De exemplu, Contently a putut ajuta o firmă financiară mare să economisească peste 1 milion de dolari pe an, ajutându-i să eficientizeze producția.

Implicarea constantă în ciclul de viață al conținutului este de trei ori – ajută întreprinderile să eficientizeze crearea și managementul prin intermediul platformei sale tehnologice, rețelei de talente și expertizei strategiei de conținut. Folosind analize, întreprinderile pot concepe modalități de a împinge conținut mai rapid și mai eficient, în timp ce rețeaua de talente permite accesul la mai mulți creatori.

Pe de altă parte, expertiza este oferită atât direct, cât și indirect, întreprinderilor care doresc o abordare mai puțin tehnică.

„Am perfuzat expertiza strategiei de conținut în platforma în sine”, a spus Shane. „Avem o mulțime de oameni care ne citesc blogul doar pentru a învăța cum să facem conținutul mai bine.”

Filozofia: pentru a oferi informații utile care beneficiază clienții

Continent a fost creat ca răspuns la fabricile de conținut de calitate scăzută, care nu numai că au depășit calitatea, dar au lăsat creatorii grav plătite. Printre rețeaua sa de 100.000 de creatori, peste 1.000 dintre aceștia includ jurnaliști premiați care au scris pentru The New York Times, The Telegraph și National Geographic. În plus, Contently ajută la prezentarea – și la conducerea afacerilor pentru – un număr de fotografi de renume mondial, videografi câștigători în Emmy și designeri și cercetători de conținut de frunte. La rândul său, acest grup masiv de talente este disponibil pentru întreprinderile care doresc să-și constrângă publicul.

În conformitate cu misiunea sa de a furniza lumii informații utile, Contently urmează să publice The Storytelling Edge.

“Aceasta va fi prima carte a lui Continent”, a spus Shane. „Este o distilare a ceea ce am învățat în ultimii câțiva ani în ceea ce privește modul de transformare a afacerii prin povești.”

Echipa intenționează să participe la mai multe evenimente pentru promovarea cărții, care se aliniază perfect filosofiei Continent de a împărtăși informații care să beneficieze deopotrivă întreprinderilor și cititorilor..

Între timp, Contently publică două reviste digitale, The Content Strategist (pentru marketeri) și The Freelancer, care oferă sfaturi, precum și demonstrează eficiența marketingului de conținut. În plus, Fundația Contently a fost înființată ca o organizație nonprofit pentru a ajuta la finanțarea jurnalismului de investigație prin colaborarea strânsă cu The Guardian și The New York Post. În afară de numeroasele premii câștigate de scriitori, Contently însuși a fost desemnată cea mai bună platformă de marketing pentru conținut prin premiile Digiday 2015, precum și unul dintre cele mai bune locuri de muncă ale Crain din 2015 în New York..

Prin aducerea talentului premiat pentru marketeri, Continent ajută la conducerea afacerilor prin implicarea publicului. Pentru a angaja cu succes publicul unuia, conținutul trebuie să fie interesant, oportun și util. În mod constant a ajutat întreprinderi majore, precum American Express, GE și Sony, să furnizeze informații utile care să conducă la o mai mare loialitate a clienților. Informațiile semnificative nu numai că ajută la conducerea traficului, ci creează încrederea și păstrarea clienților, ceea ce duce la o relație globală mai bună între creator, administrator de site și client..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector