DreamPress: Ugoden upravljan WordPress ponuja hitrost, varnost in odlične funkcije za spletna mesta, ki se ne morejo omejiti

TL; DR: DreamHost se že dolgo ukvarja z zagotavljanjem zmogljivih načrtov gostovanja in infrastrukture, prilagojene potrebam strank, zato ne bi smelo biti presenetljivo, da njihova upravljana WordPress ponudba, DreamPress, ponuja napredne funkcije, kot so visoka zmogljivost, samodejne posodobitve in varnostne kopije, 100 % uptime, vrhunska varnost in neomejena pasovna širina – vse po dostopni ceni. Izraz »upravljan« v resnici pomeni DreamHost, ki strankam DreamPressa zagotavlja neverjetno hitrost, varnost in prilagodljivost. DreamPress, rojen iz pogovorov s strankami, se ponaša s seznamom funkcij, ki navduši celo WordPress.


Še preden je delal v podjetju DreamHost, je direktor produkta Mark Calkins intrigiral zamisel, da bi “razbili” zmožnost ponudbe odpuščanja, podporo za več podatkovnih centrov in druge storitve na ravni podjetja, da bi jih ponudili malim podjetjem v bolj dosegljivem in cenovno ugoden paket.

“Stroškovna točka za tovrstne zmogljivosti je izjemno visoka,” je dejal. “Menimo, da bomo lahko ceno tako znižali.”

Podjetje DreamHost je podjetje, usmerjeno v odprtokodno tehnologijo, usmerilo pozornost na svoje skupne storitve gostovanja WordPress. Neverjetno priljubljen sistem za upravljanje vsebine lahko začetnike težko nauči in izziv za razvijalce je kar najboljši.

Podružnice DreamHosta v Los Angelesu

Podjetje DreamHost s sedežem v Los Angelesu zaposluje približno 200 ljudi.

Odgovor DreamHosta je DreamPress – upravljana rešitev za gostovanje v programu WordPress, ki je bila predstavljena leta 2013 in ponuja hitrost, velikost, varnost in podporo za zelo ugodnih 16,95 USD na mesec. Skupina DreamPress skrbi za prepoznavanje in razvoj različnih nastavitev in vtičnikov, ki racionalizirajo namestitev, baze podatkov in operacij strežnika WordPress.

“Še vedno smo na trgu za majhna podjetja, vendar smo nekoliko višji od skupnega gostovanja in zagotavljanja resnično visokih zmogljivosti,” je dejal Mark.

Močna razmerja DreamHosta s strankami navdihujejo DreamPress

V industriji spletnih gostovanj od leta 1997 se je DreamHost že dolgo uveljavil kot ponudnik, ki ga vodijo stranke, ki skrbi tako za razvijalce kot za mala podjetja..

Ker je DreamHost, ki temelji na ljubezni njihovih ustanoviteljev do odprtokodnih programov, presenetil, da njihove stranke uporabljajo največji odprtokodni CMS galaksije, WordPress.

DreamHost je z 800.000 namestitvami WordPress vprašal, kako bi jih lahko izboljšali

Nekje na poti je ekipa v DreamHostu začela pregledati, koliko spletnih mest uporablja WordPress. Vedeli so, da bo številka velika – vendar ne tako visoka kot 800.000 namestitev programa WordPress, ki so jih odkrili.

DreamHost je posegel v pogovor z več strankami in se prepričal, ali so njihove potrebe zadovoljene.

“Ugotovili smo, da se veliko od njih preprosto ne želi ukvarjati z nameščanjem posebnih vtičnikov in jih nato prilagoditi, da bi brezhibno sodelovali s svojim spletnim mestom,” je dejal. “Preprosto jih želijo sprožiti in zagnati, tako da se lahko osredotočijo na svojo vsebino in manj na nianse WordPressa ali gostovanja v WordPressu.”

Prispevki k razvoju WP skupnosti DreamPress

Mimo svojih strank so tudi DreamHost močno potopljeni v svet WordPressa.

Portreti Mika Epsteina in Mikea Schroderja

Spoznajte lastne guruje WordPress-a, Mika Epsteina (levo) in Mika Schroderja (desno).

Mike Schroder, višji vodja razvijalcev in platform, redno prispeva k programu WordPress Core in je celo vodil izdajo različice 4.5 iz aprila 2016.

Razvijalec Mika Epstein, znan v WordPressu kot Ipstenu, podpornik Rof Elf, vodi ad-hoc ekipo, ki pregleduje in ocenjuje vtičnike.

Oba sta priljubljena govornika v vezju WordCamp, vsaka pa se predstavlja na osmih do 10 shodih na leto. DreamHost sponzorira vse WordCampe v Severni Ameriki in Kanadi.

Izdelano za izvajanje: DreamPress Touts Varnost, predvajanje in podpora

Nešteto funkcij v DreamPressu zagotavljajo, da so spletna mesta uporabnikov varna, hitra in uspešna na vrhuncu. DreamPress poleg enostavne namestitve in podpore, ki je značilna za WordPress, vključuje:

  • Samodejne posodobitve in varnostne kopije
  • 100-odstotno podaljšanje
  • Neomejena pasovna širina
  • Vnaprej nameščeni SSL certifikati

Kot dodaja, potrdila Let’s Encrypt SSL, dodana avgusta 2016, zagotavljajo potrebno varnost in šifriranje spletnih mest za e-trgovino ter povečujejo uvrstitev v iskalnikih..

Posnetki zaslona nadzorne plošče DreamPress, ki prikazujejo varnostne kopije in SSL certifikate

Poleg enostavnih varnostnih kopij vse nove namestitve DreamPressa prihajajo s potrdili Let’s Encrypt SSL.

“Vsi bodo imeli zunanjo podporo za HTTPS,” je dejal. “Pravzaprav smo NGINX dodali kot povratni proxy za Apache in s tem tudi podporo HTTP2.”

Požarni zid in DDoS zaščitni kroji Varnost posebej za WordPress

DreamPress uporablja še en odprtokodni program, požarni zid spletne aplikacije ModSecurity, da ustvari filtre, s katerimi blokira najpogostejše WordPress kramp.

Podatkovni centri DreamHost poleg dvofaktorne overitve za nadzorno ploščo vključujejo tudi veliko zaščito DDoS.

“Te stvari so drage, zato si jih majhni gostitelji res ne morejo privoščiti,” je dejal Mark. »Ne bo vam treba dodati celega varnostnega vtičnika. Za vas naredimo veliko te zaščite. “

Večslojno keksiranje pomeni hitrejše nalaganje

Ko je DreamHost svoje stranke vprašal, kaj bi radi od gostovanja v WordPressu, je bila hitrost glavna prednostna naloga. Zdaj s tremi sloji predpomnjenja DreamPress zadržuje desno.

Razvijalci so preizkusili kopico izdelkov za gostovanje na trgu od 15 do 30 USD na mesec, na katerem DreamPress prebiva, in “pri naših izdelkih precej odpiramo vrata,” je dejal Mark.

DreamPress to doseže z lakom in vtičnikom (ustvaril ga je Half-Elf Support Rogue Mika), ki očisti predpomnilnik, ko je vsebina ustvarjena ali spremenjena. Memcache uporabljajo tudi za zmanjšanje vpliva na zbirke podatkov, skupaj z OPcachejem za PHP 5.6.

Ne samo tehnična podpora: Podpora DreamPress vključuje WordPress Ninjas

Namesto da bi se preganjali s predstavniki tehnične podpore, dokler ne najdete nekoga, ki bi vam dejansko lahko pomagal, DreamHost usposobi vse svoje podporne zastopnike do stopnje II, preden sodelujejo s strankami.

“V mnogih krajih so prodajalci kot agenti za podporo ali pa imajo mlajše tehnične podpornike, ki premalo poznajo reševanje vprašanj s strankami,” je dejal. “Ko pa začnete s tehnično podporo za DreamHost, od začetka dobivate osebo drugega reda.”

Posnetek zaslona nadzorne plošče za upravljanje domen DreamPress

DreamPress uporabnikom sporoča, da so nastavitve skrbno nastavljene za povečanje učinkovitosti. Spremenite jih, če si upate.

Še več, vse stranke, ki se obrnejo na podporo DreamHost, bodo preusmerjene v skupino, imenovano “WordPress Ninjas”, ki podpira DreamPress, je povedal Mark.

“To so ljudje, ki resnično zelo dobro poznajo WordPress,” je dejal Mark. »Zastopanje imajo na vseh naših sestankih z izdelki. Kadar koli je nekaj povsem novega, o njem vedo že odkar smo začeli delati na tem. Pripravljeni so podpreti vse, tudi povsem nove funkcije. “

Kmalu: Cilji 2017 vključujejo prilagodljivo uprizoritveno okolje

DreamPress ima namensko razvito ekipo, ki deluje za dodajanje zahteve po strankah – prizoriščnega okolja – za katerega je povedal Mark, da bo upošteval morebitne težave s kopiranjem v živo.

“Ustvarjanje ni nepomembna lastnost, saj stvari resnično lahko preprosto zmedeš,” je dejal. »Tudi z nekaterimi dobrimi izvedbami prirejanja med našimi tekmeci še vedno obstajajo težave. Nočem jih kritizirati, vendar obstaja nekaj primerov, ko lahko še vedno pokvarite spletno mesto. “

Varnostno okolje za testiranje tem in vtičnikov je ključnega pomena za uporabnike WordPress-a višjega cenovnega razreda, je dejal Mark in poudaril, da bodo razvijalci DreamPress-a poleg ultra stabilne platforme dali uporabnikom tudi veliko možnosti, da izberejo, kaj gre v uprizoritev in kaj se potisne na spletno mesto v živo.

Občutek je obojestranski: zavihki WordPress DreamHost kot priporočeni gostitelj

Celo WordPress je navdušen nad vsem delom, ki ga je DreamHost opravil, da bi zagotovil najboljše možno doživetje gostovanja. Spomladi je WordPress.org na seznam štirih priporočenih gostiteljev dodal DreamHost.

Skupinska slika ekipe, ki stoji za DreamPressom

Ekipa, ki stoji za DreamPressom, nadaljuje s funkcijami za svoje stranke.

Označite atribute, ki deloma dosegajo samodejne posodobitve, ki jih DreamPress izvaja za uporabnike. Ko je debitiral WordPress 4.6, je DreamPress v enem dnevu posodobil približno 800.000 spletnih mest.

“Ni veliko drugih podjetij, ki to zmorejo,” je dejal. “Mislim, da je to eden od razlogov, da smo se uvrstili na priporočeni seznam gostovanj, ker smo resnično pripravljeni narediti dodatno kilometrino, da bomo naše stranke posodabljali.”

Začnite z DreamPressom danes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector