David Braun, CEO și cofondator TemplateMonster, împărtășește modul în care creațiile lor simplifică designul web pentru o gamă largă de utilizatori și platforme

TL; DR: În urmă cu aproape 20 de ani, David Braun s-a aflat în aceeași situație cu care se confruntă în prezent mulți dintre clienții săi: conducerea unei mici echipe de web design, care a fost copleșită de cererile de site-uri web personalizate. În căutarea economisirii de timp, echipa sa a început să creeze șabloane gata pregătite care să poată fi adaptate nevoilor altora. Acum, TemplateMonster se mândrește cu o piață de peste 24.000 de proiectări pentru o varietate de sisteme de gestionare a conținutului, platforme de comerț electronic, cadre și limbi. David a crescut ofertele TemplateMonster pentru a include instrumente care ajută atât începătorii cât și dezvoltatorii cu experiență să-și obțină site-ul online cu ușurință.


Cascadorul și cineastul australian Philippe Deseck renunțase de mai multe ori la încercarea de a crea site-uri web pentru compania sa. Indiferent dacă a angajat un dezvoltator sau a încercat să construiască el însuși ceva, lui Philippe nu i-a plăcut niciodată rezultatul final.

El a ales un design din TemplateMonster, una dintre cele mai mari colecții de teme site-ul gata pregătite. Majoritatea șabloanelor vin cu un constructor de site vizual, pe care Phillippe îl obișnuia să obțină un site de bază online în doar câteva ore.

„Este o curbă ușoară de învățare, folosind TemplateMonster, în comparație cu WordPress și altele asemenea”, a spus el într-o mărturie. „Am fost mai mult decât mulțumit de nivelul serviciului.”

Pe lângă faptul că îi ajută pe creatorii de site-uri novice să-și construiască prezența online, șabloanele pot ajuta dezvoltatorii experimentați să accelereze calendarul proiectelor și să accepte mai mulți clienți.

În ciuda obținerii unei licențe în informatică, designerul web canadian Paul Lizzi alege să lucreze cu modele gata făcute de TemplateMonster. Codificarea site-urilor de la zero a durat prea mult, astfel încât Paul și-a îmbunătățit afacerea oferind șabloane potențialilor clienți.

“Le arăt munca mea și literalmente îmi pot permite să înving competiția la jumătate, făcându-mă super competitiv”, a spus el într-o poveste de succes a clienților. „Modul de gândire al designului se schimbă. Nimeni nu vrea modele lungi și scumpe. Vor doar să funcționeze și să economisească câțiva dolari, dând totodată o impresie grozavă de parcă ar cheltui o sumă ridicolă. “

TemplateMonster: De la studiul Web suprasolicitat la piața tematică

Backstory-ul TemplateMonster oglindește pe unul dintre clienții lor: David Braun a început un mic studio de web design în Ucraina, cu mai puțin de 10 angajați în 1998.

„Ne descurcam bine, dar foarte curând cererea a început să depășească oferta”, a spus el. „Echipa era prea mică, iar numărul clienților crește constant.”

Portretul lui David Braun

Co-fondatorul și CEO David Braun au construit TemplateMonster pentru una dintre cele mai mari colecții de șabloane online.

David și compania au găsit alinare creând și folosind șabloane gata pregătite care au redus dramatic timpul de dezvoltare. „A fost o nouă abordare a problemei și o adevărată descoperire în activitatea noastră”, a spus el.

Studioul web a crescut rapid și a devenit TemplateMonster în 2002. Numele obraznic venit a fost inspirat de dezvoltatorul care a condus taxa pe șabloane – îi plăcea să schițeze monștrii. Au început prin producerea de documente Photoshop și în cele din urmă au trecut la modele HTML. TemplateMonster s-a adaptat tendinței de creare de site-uri web cu Flash și ulterior s-a alăturat temelor pentru sistemele de gestionare a conținutului.

„Am trecut prin mai multe epoci de dezvoltare a șabloanelor”, a spus David. „Cu fiecare dintre aceste etape, personalul crește. Atmosfera este ideală pentru a crea produse de înaltă calitate. ”

Deservirea a mai mult de 24.000 de șabloane pentru o varietate de nevoi de site-uri web

Piața de design a TemplateMonster oferă teme pentru aparent fiecare industrie și platformă web. Majoritatea temelor vin cu un constructor de site-uri pentru a regla desenele fără a atinge codul și toate șabloanele vin cu suport de viață 24/7.

Clienții pot răsfoi teme după categorie:

 • Arta si Cultura
 • Animale și animale de companie
 • Proiectare și fotografie
 • Electronică
 • Educație și cărți
 • Afaceri și servicii
 • Mașini și motociclete
 • Sport, în aer liber și călătorii
 • Moda și frumusețe
 • Calculatoare și internet
 • Mâncare și restaurant
 • Casa si familie
 • Divertisment, jocuri și viață de noapte
 • Sărbători, cadouri și flori
 • Societate și oameni
 • Asistență medicală și medicală
 • Proprietate imobiliara

Dacă aveți deja o idee despre modul în care doriți să funcționeze site-ul dvs., șabloanele sunt, de asemenea, sortate după funcționalitate și back-end framework.

Bloggerii, de exemplu, pot avea selecția lor de sisteme de gestionare a conținutului. TemplateMonster se mândrește cu peste 3000 de modele pentru WordPress, Drupal și Joomla, promovând totodată MotoCMS ca opțiune alternativă.

Proprietarii de magazine online au o gamă similară de opțiuni, TemplateMonster oferind sute de teme de comerț electronic pentru Magento, osCommerce, PrestaShop, WooCommerce și Shopify.

Alte opțiuni includ teme pentru HTML5 și Bootstrap, împreună cu elemente specifice ale site-ului web, precum galerii foto și buletine informative.

În ciuda numărului masiv de șabloane, David își creditează echipa să fie la curent cu tendințele de design web și să producă designuri vibrante și unice.

„Este într-adevăr important să nu se producă obiecte similare, fără niciun fel de zar”, a spus el. „Șabloanele noastre au caracteristici distinctive, ceea ce ne ajută să nu ne pierdem pe piață.”

Proiecte puternice contribuie la un flux de lucru eficient pentru toți clienții

Potrivit lui David, majoritatea clienților TemplateMonster au cunoștințe de bază despre HTML și CSS. De aceea, compania include documentație, asistenți de instalare și construitori de site-uri vizuale cu cât mai multe șabloane.

„Temele pe care le producem sunt absolut user-friendly”, a spus el. “Sunt concepute pentru utilizatorii care nu au abilități de codificare sau cunoștințe tehnice.”

Instrumente prietenoase pentru începători și suport pentru proprietarii site-ului pentru prima dată

Chiar dacă nu cunoașteți un cod de cod, David a spus că utilizatorii ar trebui să fie capabili să-și reproiecteze complet tema aleasă de unul singur. „Utilizatorul final, chiar dacă este începător, nu va avea probleme în menținerea șablonului”, a spus el.

Screenshot de teme

Temele TemplateMonster sunt create pentru a ajuta non-dezvoltatorii să se concentreze asupra pasiunii sau afacerii lor în loc de a codifica.

Cele mai multe modele TemplateMonster vin cu o interfață intuitivă pentru mutarea fotografiilor, blocurilor de text și a altor elemente ale site-ului, pe lângă schimbarea culorilor și încărcarea imaginilor. De asemenea, compania oferă imagini de stoc și asistență 24/7 prin chat și telefon pentru fiecare temă.

Pentru utilizatorii care întâmpină probleme sau sunt intimidați de acest proces, TM Service Center va instala un șablon și plugin-uri relevante contra cost.

Codul sursă, comisioane și recomandări pentru dezvoltatorii experimentați

Pentru proprietarii de site-uri cu mai multă experiență, modelele TemplateMonster pot elimina o mulțime de dureri de cap cu codare și vă pot permite să obțineți proiecte online într-o fracțiune din timpul obișnuit.

„Construind site-ul unui client de la zero, dezvoltatorii petrec mult timp pentru proiectarea și funcționalitatea de bază”, a spus David. „În schimb, pot utiliza un șablon gata pregătit și îl pot ajusta la nevoile clientului. Acest lucru economisește mult timp și permite finalizarea mai multor proiecte. ”

Dezvoltatorii profesioniști pot beneficia în continuare de un program de afiliere care returnează comisioane de până la 50% din fiecare vânzare de recomandări. Trecând un curs de certificare, studiile și freelancerii pot fi enumerați în Catalogul Web Studio al TemplateMonster, pe care clienții potențiali îl pot căuta.

Modelele multifuncționale și o echipă tinerească păstrează șabloane proaspete

Schimbarea este o constantă în lumea designului, așa că este o idee bună să actualizați aspectul și senzația site-urilor dvs. din când în când. În acest scop, TemplateMonster a lansat o serie de șabloane GPL polivalente pe sistemele de gestionare a conținutului și platformele de comerț electronic în 2016.

“Acesta este într-adevăr începutul unei noi ere a temelor WordPress”, a spus David despre Monstroid2, prima temă GPL multifuncțională pentru WordPress pentru TemplateMonster. Toate temele multifuncționale sunt dotate cu machete de pagini suplimentare, scheme de culori și elemente de design pentru a elimina orice limită pentru proprietarii de site-uri.

„Oamenii adoră design-urile polivalente”, a spus David. „Vă permite să reglați tema la orice proiect fără eforturi suplimentare. Aveți tot ce aveți nevoie la îndemână. ”

Concentrarea pe teme polivalente utilizabile și flexibile va continua în viitor, potrivit David, care a spus că compania se bazează pe angajații tineri pentru a fi la curent cu tendințele de design din industrie..

„Sunt oameni care vin în mod constant cu idei noi și luminoase”, a spus el. „Avem mulți oameni creativi care se alătură echipei noastre în mod constant, din medii diferite și experiențe profesionale. Adunându-se, ele pot genera idei atât de grozave, pe care nu le poți da decât să le admiri. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector