Datacard de încredere asigură tranzacții extrem de sensibile cu soluții complete de certificare SSL și instrumente de management

TL; DR: În spatele unei abordări cu mai multe fațete a securității, Entrust Datacard oferă tranzacții sigure și servicii de gestionare a identității întreprinderilor, instituțiilor financiare și entităților guvernamentale, printre alte organizații sensibile la date. Compania, fondată în 1969, gestionează miliarde de tranzacții sigure în fiecare an prin serviciile sale, inclusiv autentificare cu doi factori, certificate de semnare digitală, infrastructură de chei publice și certificate SSL. Entrust Datacard simplifică descoperirea și gestionarea proceselor de certificare SSL cu un tablou de bord centralizat pentru a monitoriza conformitatea, raportarea și cele mai bune practici..


În cazul în care încălcările de securitate continuă să creeze titluri în fiecare an, consumatorii pot avea greșit în încredere pe deplin încrederea în securitatea datelor lor online. Chiar și brandurile cu nume mari, inclusiv Yahoo, Equifax, LinkedIn și Target, nu sunt imune – în ciuda investițiilor importante în securitate.

Cu toate acestea, prin utilizarea instrumentelor potrivite, astfel de organizații își reduc mult riscul. Certificatele SSL instalate și configurate corect pot proteja cumpărătorii online, ajutând, de asemenea, întreprinderile să-și creeze încrederea clienților și să-și protejeze bazele de date..

Entrust Datacard este o resursă de securitate de lungă durată pentru organizații financiare, guvernamentale și corporative, oferă întreaga gamă de certificate pentru protejarea site-urilor web și a datelor sensibile. Platforma companiei ajută întreprinderile să creeze, să găsească, să evalueze și să gestioneze certificate pentru a ajuta sistemele de atenuare a vulnerabilităților la exploatare.

Platforma de încredere Datacard, în conformitate cu Jay Schiavo, vicepreședinte ECS Produse și Piețe, încorporează o abordare unificată pentru gestionarea certificatelor, verificarea, asistența și operațiunile de backend.

„A trebuit să nu ne mai gândim la ele ca entități separate”, a spus el. „Nu oferim doar certificate sau o platformă de management, ci este pachetul complet. Este vorba de a oferi clienților acea liniște sufletească. ”

Modul în care certificatele validate pe domeniu au adus SSL către o audiență mai largă

Certificatele SSL criptează date și comunicații între browsere web și servere. Protocolul de securitate Transport Layer, sau TLS, protejează confidențialitatea utilizatorilor și integritatea datelor unei companii prin ascunderea informațiilor sensibile.

Inițial, numai întreprinderile mari au folosit de obicei certificatele SSL validate de organizație – în mare parte pentru a proteja tranzacțiile online cu carduri de credit sau numele de utilizator și parolele, a spus Jay. La mijlocul anilor 2000, însă, apariția certificatelor validate pe domenii s-a dovedit a fi o opțiune mai accesibilă și a crescut adopția în rândul întreprinderilor mai mici.

“Domnul care a inventat de fapt certificatele validate pe domeniu, Chris Bailey, lucrează acum pentru noi ca director general pentru activitatea noastră de servicii de certificare”, a spus el. „Asta a deschis piața într-un public mai larg. Provocările de validare au fost eliminate și capacitatea de a obține certificate într-un model mai automatizat 24/7 a devenit o realitate. ”

Pe măsură ce tot mai multe companii au început să facă afaceri online, autoritățile de certificare au început să lucreze cu industria de gazduire web pentru a emite mai multe certificate unei game mai largi de clienți. Odată cu popularitatea sporită a apărut nevoia de mai multe reglementări, potrivit Jay, care a stimulat CA / Browser Forum și crearea de certificate de validare extinsă. precum și cerințele de bază pentru SSL.

„Scopul a fost de a scoate la iveală verificările de identitate mai puternice și consecvente și ca browserele să le afișeze diferit”, a spus el. „Acum, puteți obține certificatele cu o validare mai puternică, care poate ajuta clienții să facă distincția între site-urile frauduloase și de încredere.”

Din aproximativ 2007, browserele web și motoarele de căutare s-au angajat din ce în ce mai mult în promovarea unui internet mai sigur. De exemplu, Google are tendința de a clasifica site-urile web mai sigure în rezultatele căutării, iar browserul web Chrome al companiei a început să semnalizeze site-uri web fără certificate SSL, deoarece nu sunt sigure.

„SSL a fost o gândire ulterioară”, a spus Jay. „Era ceva ce întreprinderile ar trebui doar să aibă de-a face și să se ocupe. Acum a devenit o parte critică a infrastructurii lor, unde, dacă nu gestionează în mod corespunzător certificatele SSL, ar putea duce la perturbări ale afacerilor sau la riscuri de securitate. “

Tabloul de bord de management promovează securitatea dincolo de certificat

Entrust Datacard este o autoritate de lungă durată în materie de securitate financiară, care începe cu imprimarea de carduri de genul MasterCard, Visa și multe bănci naționale din SUA. Astăzi, Entrust Datacard oferă o mare varietate de soluții de securitate, inclusiv autentificare cu doi factori și certificate de semnare digitală.

Datrust Card încredințează ușor pentru întreprinderi să obțină și să gestioneze certificatele lor, inclusiv certificate de validare extinsă, certificate wildcard și certificate pentru mai multe domenii. Odată achiziționate protecțiile, un tablou de bord web ajută clienții Entrust Datacard să gestioneze certificatele în conformitate cu politicile companiei și să asigure instalarea corectă a certificatelor.

„Le oferim toate instrumentele care se asigură că pot obține oricare dintre diferitele tipuri de certificate de care este nevoie”, a spus Jay. „Avem, de asemenea, tehnologie în platforma noastră care le permite să stabilească dacă un certificat este instalat corect.”

Screenshot a platformei de gestionare a certificatelor Entrust Datacard

Panoul de bord complet configurabil al Datacard furnizează informațiile de care au nevoie clienții, acolo unde este nevoie.

Prin alertarea organizațiilor asupra certificatelor SSL configurate incorect, Entrust Datacard protejează clienții împotriva vulnerabilităților. Atacurile, cum ar fi Heartbleed, DROWN și Logjam, de exemplu, s-au rotit în jurul unei slăbiciuni în biblioteca OpenSSL care expunea mediile lor dacă nu sunt detectate, a spus Jay.

„Au existat o mulțime de atacuri recente asociate cu utilizarea tehnologiei învechite și care nu au instalat sau configurat corect certificatele SSL”, a spus el. „Dacă apare o problemă de genul căreia clienții noștri trebuie să se îngrijoreze, în platforma noastră avem tehnologie care să spună:„ Iată domeniile care utilizează certificate care sunt susceptibile de această vulnerabilitate. ”

Nivelurile serviciilor și conducerea gândirii creează încrederea clienților

Cele două alte componente majore ale misiunii Entrust Datacard, potrivit Jay, este să ofere un suport superior clienților și un leadership de gândire pentru a educa clienții asupra diferitelor avantaje asociate fiecărui tip de certificat SSL sau sisteme de management..

“Mai ales, acum, când certificatele sunt o parte critică a infrastructurii lor, clienții vor să poată ridica telefonul și să poată discuta cu cineva”, a spus el, adăugând că compania s-a mutat la un model următor. serviciile sale de asistență și verificare – ceea ce înseamnă că echipele din întreaga lume sunt disponibile la fiecare oră pentru a ajuta clienții.

Reprezentanții de vânzări, de exemplu, continuă să lucreze cu clienții dincolo de experiența la bord și pot ajuta la punerea lor în legătură cu departamentele și serviciile relevante. În plus, Entrust Datacard a creat diverse materiale, inclusiv webinarii, blogurile și cărțile albe, pentru a partaja și promova cele mai bune practici.

„Ne caută să ne furnizeze aceste informații”, a spus Jay. „Nu este vorba doar de marketing și de a încerca să ne facem cunoscut brandul, ci de a ajuta educarea industriei. Pe măsură ce faceți scară cu clienții, trebuie să faceți o scară pe toate acele părți diferite ale activității, astfel încât să puteți prezenta un produs și un serviciu complet clienților dumneavoastră. “

Amestecarea diferitelor tehnologii pentru cele mai sigure tranzacții

După ce a asistat la creșterea certificatelor SSL de încredere publică și private, Entrust Datacard nu este străin de peisajul schimbător al securității online.

„Pe măsură ce nevoile de securitate au evoluat, la fel și tehnologia Entrust Datacard”, a spus Jay.

Imagini cu sediul Datrust Card

Cu sediul în Shakopee, Minnesota, Entrust Datacard are peste 2.000 de angajați din întreaga lume.

Compania, care oferă și infrastructură cu cheie publică pentru eliberarea și gestionarea certificatelor digitale, își propune să consolideze tehnologiile PKI și SSL. Infrastructura cu cheie publică, sau PKI, este sistemul necesar pentru a furniza servicii de criptare cu cheie publică și servicii de semnătură digitală. Terții pot adăuga un nivel de încredere publică la PKI prin procesul de verificare și prin încorporarea rădăcinilor în browsere și dispozitive mbile. Cel mai adesea, acest terț este o autoritate de certificare.

„Mulți dintre clienții noștri își folosesc ambele servicii și lucrăm pentru a aduce aceste servicii la un loc”, a spus Jay. „În loc să trebuiască să cumpere două servicii diferite, ele pot avea un singur loc unde să meargă.”

Într-o versiune viitoare, Entrust Datacard va susține pe deplin o ierarhie publică și privată de încredere pentru certificatele SSL într-o platformă unificată. De exemplu, în timp ce instituțiile financiare majore ar putea avea mii de certificate care se confruntă public, Jay a spus că ar putea utiliza zeci de mii de certificate SSL care se confruntă intern, care sunt înrădăcinate în mod privat pentru a-și proteja mediul..

„Acesta este un avans mare și suntem unul dintre singurele CA care pot face asta”, a spus el pentru platforma integrată. „Acest lucru oferă întreprinderilor mari instrumentele prin care pot gestiona totul, de la gestionarea emisiilor și a ciclului de viață, până la raportarea atât a SSL de încredere publică, cât și a confidențialității private, ceea ce suntem cu adevărat încântați.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map