Cum ideea revoluționară a Fiverr a finalizării sarcinilor a schimbat modul în care întreprinderile se termină

TL; DR: Întreprinderile mici trebuie adesea să se extindă pentru proiecte. Lucrările trebuie să fie finalizate, dar o companie nu poate întotdeauna justifica costurile la bordul angajaților cu normă întreagă. Fiverr este o piață globală care simplifică economia concertată la cerere, conectând întreprinderile cu freelanceri talentați, care pot realiza proiecte rapid și eficient. Categoriile populare de locuri de muncă includ design grafic, video, audio și redactare, iar sute de mii de freelanceri concurează la preț și calitate pentru a atrage atenția a milioane de antreprenori de pe tot globul. Întreprinderile știu întotdeauna la ce să se aștepte cu transparența oferită de portofolii vizibile și pachete de prețuri clare, ceea ce reduce frecarea intrării în proiecte.


Imaginați-vă pentru o clipă că sunteți proprietarul unui loc de muzică din orașul mic. Aveți această idee fantastică pentru o nouă serie de concerte de vară care ar trebui să aducă într-adevăr mulțimi mari. Roțile sunt în mișcare și deja ați convins o mână dintre cele mai populare trupe din zonă să joace concerte într-o serie de sâmbătă din iunie și iulie..

Orice promotor care merită sarea sa știe să scoată cuvântul este esențial în atragerea efectivelor de fani muzicali. Aveți un site decent, iar feedurile dvs. Facebook, Twitter și Instagram conduc o prezență solidă la multe dintre emisiunile dvs. Dar doriți ca această serie să fie specială, așa că decideți să mergeți totul cu comunicate de presă, fluturași, afișe, reclame TV și radio și un atac pe rețelele de socializare.

Aveți aceste planuri mărețe, dar personalul dvs. este limitat și majoritatea resurselor dvs. vor fi dedicate plății tuturor celor mai bune trupe pentru a juca spectacolele. Trebuie să găsiți o modalitate de a face toate aceste proiecte promoționale la un preț echitabil.

Portret de Aimy Ngo, dezvoltator de afaceri și strateg de piață pentru Fiverr

Dezvoltarea afacerii & Strategistul de piață pentru Fiverr Aimy Ngo a explicat modul în care platforma companiei sale leagă cumpărătorii și vânzătorii pentru a lucra la prețuri corecte.

Intrați în Fiverr, o platformă de piață digitală, care ajută oamenii să lucreze. Companiile și persoanele fizice pot folosi Fiverr pentru accesul la sute de mii de „vânzători”, care sunt oameni esențiali cu talentați din întreaga lume, care își oferă serviciile ca freelanceri pentru startup-uri, întreprinderi mici și antreprenori sau „cumpărători”.

„Valoarea Fiverr este capacitatea de a externaliza proiecte pentru companii”, a spus Aimy Ngo, Business Development & Strategist de piață pentru Fiverr. „Ei pot alege pe cineva pe Fiverr și să lucreze la timp și în limita lor de preț.”

Așadar, dacă administrați acest loc de muzică, puteți utiliza Fiverr pentru a realiza o listă de rufe cu mici sarcini care vă ajută să vă îndepliniți obiectivele, ducând seria de concert la următorul nivel de profesionalism. Veți avea nevoie de un designer grafic pentru un logo distinctiv și afișe și pliante care să atragă atenția. Veți avea nevoie de un redactor pentru comunicatele de presă și scripturile video și radio. În plus, veți avea nevoie de un editor video și de cineva care să facă activități de voiceover.

Potrivit ZenPayroll, companiile pot economisi până la 30% din costurile salarizării folosind freelanceri în comparație cu plata personalului cu normă întreagă pentru același loc de muncă. Fiverr vă conectează la o rețea de oameni talentați, dintre care mulți vor aborda toate locurile de muncă, lăsându-vă să vă concentrați asupra imaginii mai mari.

Întreprinderile de toate mărimile apelează la Fiverr pentru a aborda proiecte

Micha Kaufman a început Fiverr în 2009 ca o platformă pentru cumpărători și vânzători pentru a se conecta pentru a face lucrări cu 5 dolari – de aici numele Fiverr.

Pe baza evoluției pieței, Fiverr a decis că ar fi benefic reciproc să ne gândim la nevoile comunității sale și să nu limităm platforma la 5 dolari, când mult mai multă muncă ar putea fi disponibilă, fiind flexibilă la preț.

Evoluția s-a petrecut în etape. În primul rând, vânzătorilor care s-au dovedit bazat pe concerte finalizate și feedback-ul cumpărătorilor li s-a oferit opțiunea de a oferi suplimente la pachetul de bază de 5 dolari al unui concert. De exemplu, un designer grafic ar putea oferi un logo alb-negru cu revizii limitate pentru tariful standard, oferind în același timp opțiunea unui logo color cu revizii nelimitate pentru 10 USD. Aceasta a evoluat către disponibilitatea pachetelor de bază, standard și premium pentru fiecare concert.

„În ultimii ani, am devenit cu adevărat mai concentrați să spunem:„ OK, cum ajutăm antreprenorii și întreprinderile mici care doresc să facă lucrurile să crească și să-și extindă activitatea? Spuse Aimy.

Răspunsul la această întrebare a venit în noiembrie 2015, când Fiverr a decis să elimine toate limitele ratelor de bază pentru concerte.

„Am văzut că acești oameni care își vindeau serviciile pe Fiverr doreau să facă mai mult cu piața”, a spus Aimy. „Ceva de genul web design nu poate fi redus la o sarcină de 5 dolari. Prin eliminarea limitei, am permis persoanelor să aibă o libertate completă de a-și prețui serviciile, oricum consideră că sunt de acord. În acest sens, a permis să se lucreze mai mult pe piață. ”

Captura de ecran a pachetelor disponibile pentru un logo pe Fiverr

Adăugarea pachetelor de prețuri a creat transparență, astfel încât cumpărătorii de la Fiverr să știe ce să se aștepte de la un vânzător.

Transparența încorporată și lipsa de frecare au fost părți importante ale ecuației pentru Fiverr. Vânzătorii primesc calificări de stele pe baza feedback-ului cumpărătorilor și a numărului de concerte pe care le-au finalizat cu succes, iar cumpărătorii știu exact ce primesc la fiecare nivel de pachet la fiecare concert.

Gândiți-vă o clipă la modul în care a funcționat acest sistem. Dacă ai avea nevoie de un loc de muncă, te duci la anunțurile clasificate sau la Craigslist pentru a găsi persoane care oferă abilități. Apoi, va trebui să parcurgeți un proces consumator de timp pentru verificarea acestor persoane pentru a afla dacă au fost bune, a configura facturi și a face față comenzilor de achiziție.

“Acesta este adevăratul motiv pentru care Fiverr a crescut atât de repede”, a spus Aimy. „Se datorează faptului că am făcut atât de ușor pentru oameni să cumpere servicii de la un freelancer online și să nu fie nevoiți să parcurgem aceste negocieri și toate acestea înainte și înapoi. Transparența prețurilor a fost într-adevăr sosul secret. Știi ce primești și este doar o tranzacție foarte ușoară. ”

Fiverr operează sub o structură simplă de stabilire a prețurilor. Cumpărătorii plătesc o taxă de procesare de 1 USD la cumpărături de până la 20 $ și 5% la cumpărături de peste 20 de dolari, iar vânzătorii păstrează 80% din fiecare concert pe care îl finalizează cu succes. Măsurile de securitate ale Fiverr păstrează informațiile personale private, oferind un tampon între cumpărători și vânzători și asigurând că toată lumea este mulțumită în urma tranzacțiilor.

Piața digitală deschide accesul lucrătorilor de pe glob

Sute de mii de vânzători din 190 de țări alcătuiesc un vast bazin de talente Fiverr care servește o comunitate de cumpărători în milioane.

“La fiecare patru secunde, cineva cumpără un concert pe Fiverr”, a spus Aimy. „Ecosistemul nostru este atât de mare. Mă arată uneori cât de mare este Fiverr. “

În timp ce oamenii de pe glob sunt activi pe Fiverr, un procent ridicat de vânzători sunt vorbitori de limba engleză nativ, ceea ce este excelent, deoarece majoritatea cumpărătorilor Fiverr sunt concentrate în Statele Unite și Regatul Unit.

Unul din trei rezidenți americani lucrează acum ca freelanceri, cu aproape 54 de milioane de americani care au participat la o versiune a muncii independente în 2015, potrivit Spera, un furnizor de instrumente și resurse pentru freelanceri și antreprenori. Și acest număr continuă să crească. Același raport a estimat că jumătate din forța de muncă din U.K va fi angajată independent în următorii cinci ani.

Screenshot din categoria Music & Audio pe Fiverr

Muzica și sunetul este una dintre numeroasele categorii de pe Fiverr și include vânzători de opere de voce și solo-uri de chitară personalizate.

Cumpărătorii beneficiază deoarece vânzătorii concurează între ei în ceea ce privește prețul și calitatea, iar acest lucru se aplică mai mult de o sută de tipuri diferite de proiecte. Unele dintre cele mai populare categorii de pe Fiverr includ design grafic, video și animație, muzică și audio, scriere și traducere și servicii de marketing digital.

“Fiverr ajută companiile să găsească și să angajeze oameni talentați din întreaga lume, care pot face față cu ușurință acestor locuri de muncă independente, la tarife rezonabile, conectând întreprinderile cu oameni talentați care pot duce la bun sfârșit”, a spus Aimy.

Cu o platformă care găzduiește o piață globală, se potrivește ca Fiverr în sine să fie o companie globală. Cu sediul în Tel Aviv, Israel, Fiverr are, de asemenea, o amprentă din Statele Unite, cu birouri în New York, San Francisco, Miami și Chicago.

Talentul Crowdsourcing face un model de afaceri rentabil

Fiverr poate ajuta un proprietar al unui loc de muzică, sau orice proprietar de afaceri mici, să ajute rapid la numeroasele sarcini care merg în proiecte mai mari, cum ar fi promovarea unei serii de concerte..

Datorită prețurilor competitive, toate sarcinile pentru exagerarea unei serii de concerte pot fi acum îndeplinite. Puteți angaja orice freelancer de care aveți nevoie, în timp ce aveți încredere că veți obține rezultate de înaltă calitate cu talent pre-verificat. Folosind Fiverr, puteți menține costurile de operare scăzute, cu personal eficient și full time, cu ajutorul freelance ori de câte ori apare nevoia.

Călătoria cu talente la nivel mondial maximizează eficiența și îi ajută pe antreprenori să își facă munca.

„Prin intermediul platformei noastre, antreprenorii se pot conecta la freelanceri care oferă o serie de servicii care le vor permite să găsească soluții pentru afacerile lor”, a spus Aimy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector