Comunicare cu încredere: Ghimbirul este un instrument de verificare gramaticală, dicționar și traducere integrală pentru oricine scrie

TL; DR: Ginger este o aplicație gramaticală all-in-one alimentată de un motor avansat de analiză și tehnologie brevetată a limbajului natural (NLP). Instrumentul multiplatform accesibil permite autorilor să-și îmbogățească vocabularul, să evite greșelile de scris și să corecteze greșelile de ortografie doar cu câteva clicuri. Acum, cu noua sa platformă bazată pe afaceri, echipa Ginger își propune să ajute întreaga organizație să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să elimine rapid și ușor barierele lingvistice.


Când vine vorba de ortografie și tehnologie gramaticală, este vorba despre context.

Majoritatea procesoarelor de text, inclusiv Google Docs și Microsoft Word, nu reușesc în acest sens – și puteți testa această teorie pentru voi. Pur și simplu deschideți Microsoft Word și introduceți această propoziție greșit scrisă greșit într-un document: „Vacanța mea de ajutor mi-a fost bine în Zeelend, dacă pot să mă duc.”

Acum, alege prima alternativă sugerată pentru fiecare eroare. Rezultatul – „Ajutorul meu de lemn de vacanță de ajutor în Zeelandă nude, dacă aș putea merge la hacking” – este cu greu o îmbunătățire.

Michael Libman, șef de marketing la Ginger, ne-a spus că soluția acestei probleme constă în învățarea mașinii. Asta permite aplicației gramaticale, în unul singur, a companiei sale să recunoască cuvinte în contextul propozițiilor complete.

Logo-ul ghimbirului

Ghimbirul este într-o misiune de a ajuta utilizatorii din întreaga lume să comunice mai rapid și mai priceput.

„Ghimbirul permite utilizatorilor să scrie engleza excelentă în mod natural, folosind tehnologia sa unică de limbaj natural (NLP), brevetată”, a spus Michael. „Scopul nostru principal este să continuăm să avansăm instrumentul de învățare automată, astfel încât acesta să înțeleagă exact contextul și să sugereze cuvintele potrivite cât mai natural posibil.”

Fondată în 2008, cu sediul central atât în ​​Israel, cât și în Statele Unite, startup-ul israelian este alimentat de o echipă strânsă de vizionari tehnologici. Astăzi, compania își propune să își folosească setul de abilități colective pentru a ajuta la eliminarea barierelor lingvistice și la îmbunătățirea comunicării pe tot globul. Ginger a lansat, de asemenea, o platformă bazată pe afaceri, care va permite organizațiilor întregi să își îmbunătățească abilitățile de comunicare.

„Lidăm piața cu acest produs, oferind prețuri mai mici și mai multe instrumente decât concurenții noștri”, a spus Michael.

Un motor de analiză avansată cu cazuri de utilizare multiplă

Motorul de analiză avansat al lui Ginger studiază o mulțime de propoziții corecte din punct de vedere semantic și gramatical pentru a construi un model corect de limbă engleză, care este apoi utilizat pentru a analiza textul într-o întreagă propoziție.

Această tehnologie a permis companiei să creeze o cutie de instrumente cuprinzătoare pentru scriitori și cei care doresc să învețe limba engleză. Aplicația dispune de tot ceea ce ar putea avea nevoie, de la gramatică, punctuație și corecție ortografică, la funcționalitate de revizuire și un dicționar complet.

„Utilizatorii nu trebuie să sară dintr-o aplicație în alta pentru a accesa aceste funcții – pot obține totul cu Ginger”, a spus Michael. „Acest lucru le economisește timp și oferă confortul de a avea totul într-un singur loc.

Ghimbir pe un laptop

Ginger abilitează scriitorii să editeze text pe măsură ce tastează, ceea ce economisește timp și ajută la prevenirea erorilor viitoare.

Motorul avansat de analiză are mai multe cazuri de utilizare, dintre care cel mai puțin este o rețea de siguranță pentru scriitorii profesioniști. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a îmbunătăți comunicațiile scrise de zi cu zi, pentru a îmbunătăți abilitățile de engleză și chiar pentru a spori productivitatea smartphone-ului.

Michael a spus că aspectul său preferat de Ginger este abordarea personalizată și accesibilă a învățării limbilor străine. Cu personalul personal de formare engleză gratuit, utilizatorii pot înțelege noi concepte fără ajutorul unei cursuri scumpe sau a unui curs universitar – tot ceea ce este necesar este un computer sau un dispozitiv mobil și o conexiune la internet. Instrumentul inovator permite cursanților să practice engleza online prin sesiuni personalizate care vizează zonele slabe ale fiecărui utilizator.

În plus, Michael ne-a spus că software-ul este popular în rândul utilizatorilor cu dislexie. „De la cercetători și conversațiile pe care le-am avut cu profesioniști și organizații de dislexie din SUA și Europa, am aflat că verificatorii de ortografie nu pot repara genul de greșeli pe care le fac frecvent persoanele cu dislexie”, a spus el. „Ginger studiază o mulțime de propoziții în limba engleză și construiește un model de limbă și propoziții corecte. Prin urmare, Ginger este capabil să analizeze textul la nivelul întregii propoziții. “

Compatibilitate multiplă platformă la un preț accesibil

Michael a spus că tehnologia de comunicare a avansat rapid în ultimul deceniu și trece din ce în ce mai mult de la computere desktop la dispozitive mobile. Acesta este motivul pentru care Ginger a fost proiectat ca un sistem multiplă platformă. Este disponibil pentru Windows, Mac, Chrome, Safari, iOS și ca tastatură Android care oferă sugestii în funcție de tipul utilizatorilor.

„Am învățat că oamenii preferă să folosească dispozitivul mobil pentru a scrie un e-mail sau să înceapă un chat sau chiar să folosească o aplicație desktop pe dispozitivul lor mobil”, a spus Michael. „Avem încredere că aici merge viitorul. Este deja mai ușor să achiziționați un smartphone decât un laptop și, prin urmare, investim în soluții suplimentare pentru utilizatorii de telefonie mobilă. “

Ghimbir pe computer

Instrumentul ajută la creșterea productivității, la corectarea greșelilor gramaticale și la asigurarea scrierii este de cel mai înalt calibru.

Deocamdată, majoritatea utilizatorilor utilizează o abordare de comunicare cu mai multe dispozitive. Pentru a face viața mult mai ușoară pentru clienți, echipa Ginger s-a asigurat că datele se vor sincroniza între toate platformele. “Deoarece nimeni nu depinde de un singur dispozitiv, tot ce ai nevoie este un nume de utilizator și o parolă pentru a-ți duce munca cu tine”, a spus Michael.

Tehnologia se remarcă, de asemenea, din ambalaj din punct de vedere al accesibilității – mai ales atunci când luați în considerare numărul de funcții ambalate într-un singur produs.

„Credem că simplu scop de a te exprima printr-o scriere excelentă nu trebuie să fie unul scump”, a spus Michael. „Ar trebui să fie realizabil pentru toată lumea și, prin urmare, oferim prețuri decente, planuri diferite și campanii speciale, astfel încât toată lumea să se poată bucura de serviciul nostru și să plătească mai puțin pentru a comunica mai bine.”

Un proces de dezvoltare centrat pe utilizator

Echipa Ginger prioritizează satisfacția clienților mai presus de orice altceva. Compania primește adesea feedback strălucitor de la utilizatori și intenționează să-l mențină în acest fel.

„Utilizatorii noștri spun că Ginger îi ajută să comunice și să-și îmbunătățească încrederea, astfel încât ei simt că nu se pierd”, a spus Michael. „Pentru noi aici, la Ginger, acesta este motivul pentru care plătește să ne trezim în fiecare dimineață și să venim la serviciu. Deasupra afacerii și a mărcii, aceștia sunt oameni reali cu nevoi importante și le-am oferit instrumente puternice – și asta este mai bun decât orice premiu. ”

Pe măsură ce echipa actualizează Ginger, adaugă funcții și pune idei noi în producție, o cantitate semnificativă a procesului se bazează pe feedback-ul utilizatorilor. De fapt, algoritmul Ginger îmbunătățește utilizarea statisticilor, a învățării automate și a informațiilor de afaceri unice, astfel încât utilizatorii să poată interacționa mai bine cu produsul.

În plus, echipa a adăugat un nou sistem de revizuire pentru a înțelege mai bine ce cred utilizatorii despre platformă. Ginger are, de asemenea, o echipă talentată de marketing și dezvoltare care lucrează pentru identificarea cererii în schimbare a pieței. Această echipă lucrează îndeaproape cu echipa de produse a lui Ginger pentru a adăuga noi concepte relevante la harta rutieră a companiei.

„Foaia de parcurs a noastră este mai mult de 50% din cererile și feedback-ul utilizatorilor, în timp ce restul este propria noastră dezvoltare de afaceri”, a spus Michael. „Majoritatea noilor funcții sunt rezultatul înțelegerii noastre despre ceea ce utilizatorul are nevoie și cere.”

Introducerea de ghimbir pentru afaceri și ghimbir pentru companii

Obiectivul final al companiei este să se asigure că Ginger este la maxim, prin actualizări continue. Michael a spus că această acțiune se extinde în toată echipa, de la marketing și asigurarea calității până la dezvoltatorii backend.

„Cu toții vorbim același limbaj, iar subtextul este că vrem să facem din Ginger un produs grozav, făcându-l din ce în ce mai bun”, a spus el. „Cu toții s-ar putea să facem sarcini diferite în fiecare zi, dar totul se rezumă la crearea unui produs pe care îl bucură utilizatorii noștri.”

Echipa crede ferm în efectul fluture, în care o mică schimbare într-o stare poate duce la diferențe masive într-una ulterioară.

„Poate părea exagerat, dar când citești despre studenții care au obținut un grad folosind Ginger sau o persoană în vârstă care poate tasta și comunica cu oamenii de pe internet folosind Ginger, acesta este un lucru pe care îl apreciem.”

Pentru a merge mai departe, echipa Ginger are planuri mari de a ajuta întreprinderile să comunice mai eficient. Ginger for Business, instrumentul de corectare a gramaticii, punctuației și corecției ortografice a companiei, este adaptat special pentru mediile de birou și include controale de administrare unice. De asemenea, compania dezvoltă Ginger for Enterprises, care este concepută pentru organizații mai mari.

“Sunt foarte fericit să spun că ne propunem de această dată”, a spus Michael. „Progresele în comunicare ne permit să devenim din ce în ce mai apropiați, indiferent de locul în care ne aflăm – și participăm cu siguranță la această mișcare.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map