Cirrus Tech – Modul în care gazda canadiană oferă eficiență și securitate pentru întreprinderile din întreaga lume printr-o infrastructură IT fiabilă și accesibilă

TL; DR: Timp de aproape două decenii, Cirrus Tech a fost lider în spațiul tehnologic canadian, ajutând întreprinderile de toate dimensiunile să găsească succesul online printr-o serie de soluții de găzduire. Astăzi, serverele companiei din Toronto furnizează infrastructură IT scalabilă și performantă, care alimentează peste 100.000 de domenii pentru organizații din întreaga lume. De curând am luat cunoștință de Mehdi Salek, directorul de vânzări al Cirrus Tech, care ne-a completat cele mai recente oferte ale companiei, care includ un plan WordPress bogat în funcții, construit cu securitatea întreprinderii moderne..


“Principalul factor a fost să vină cu o companie de găzduire cu adevărat canadiană”, a spus Mehdi Salek, vorbind despre viziunea timpurie a fondatorilor pentru Cirrus Tech.

În calitate de director al vânzărilor pentru companie, Mahdi ne-a spus că Cirrus Tech a intrat pe piață în 1999, cu scopul de a crea o companie de găzduire web care să-i facă pe utilizatori să se simtă ca acasă.

Prin plantarea fermă a centrelor de date din Toronto, Cirrus Tech a început să dezvolte o legătură cu comunitatea, în timp ce satisface dorința în creștere a consumatorilor de a sprijini întreprinderile locale..

Strategia s-a dovedit eficientă în mai multe moduri decât una. Pentru întreprinderile canadiene și cele situate peste graniță, locația geografică strânsă a însemnat o latență mai mică și performanțe îmbunătățite. Și, întrucât întreprinderile din întreaga lume au devenit din ce în ce mai preocupate de legile de supraveghere din SUA, securitatea reglementărilor canadiene de confidențialitate a atras clienții în masă.

Fotografia unui centru de date Cirrus Tech și sigla Cirrus Tech

Serverele Cirrus Tech alimentează aplicații web pentru mii de clienți de pe glob.

Acest lucru a făcut ca Cirrus Tech să fie una dintre cele mai mari companii de găzduire web din Canada, care susține o cotă largă a pieței prin intermediul Cirrus Hosting, care furnizează întreprinderi mici și întreprinderi la nivel; și HostMDS, care a fost achiziționat în 2016 pentru a se concentra pe piața de masă. Ideea, a spus Mehdi, a fost „să facem distincția între două mărci și, în același timp, să oferim soluții de calitate oferite unor audiențe diferite.”

Întreaga infrastructură a companiei rămâne înrădăcinată în Toronto, oferind întreprinderilor locale și internaționale o gamă largă de servicii web. WordPress, gestionat pe bază de SSD al Cirrus Tech, este cel mai recent din catalogul respectiv, continuând angajamentul de a îmbunătăți experiența clienților prin inovație. Compania cu sediul în Canada extrage toate opririle pentru a ajuta companiile să înflorească – oferind acum asistență 24/7 și securitate prin actualizări automate WordPress, certificate SSL și filtrare de e-mail încorporată..

Gazduire bazată pe Canada care asigură respectarea regulilor de confidențialitate

Cirrus Tech a ales să își construiască centrele de date în Toronto, în parte, deoarece orașul reprezintă una dintre piețele IT cu cea mai rapidă creștere din America de Nord. Facilitatea principală a companiei este situată în centrul orașului, iar alte două sunt situate în partea centrală și nordică a orașului. Timpurile scurte de transfer și locațiile convenabile permit Cirrus să atragă un bazin calificat de talente în zonă.

Mehdi a spus că Cirrus Tech ia în calcul „continuitatea activității și considerațiile de recuperare a dezastrelor” atunci când selectează locațiile din centrul de date. Dar compania trebuie să rămână în Canada pentru a se asigura că respectă reglementările locale de confidențialitate. Legea privind protecția informațiilor personale și documentele electronice (PIPEDA), instituită în 2011, reglementează confidențialitatea datelor pentru sectorul privat din Canada, protejând în mod specific informațiile deținute de persoane fizice și companii.

Foto a unei clădiri de date Cirrus Tech din Toronto

Centrele de date ale Cirrus Tech se bazează în centrul înfloritor al tehnologiei din Toronto pentru a atrage cei mai buni și mai strălucitori membri ai echipei.

Legile canadiene impun, de asemenea, condiții în care instituțiile guvernamentale federale își pot găzdui datele.

„De exemplu, spitalele și unele universități sunt obligate prin lege pentru ca datele să rămână în Canada”, a spus Mehdi.

Potrivit Mehdi, aceste instituții și companii din întreaga lume găsesc siguranță în respectarea Cirrus Tech la standardele de securitate ale industriei, precum și în reglementările de confidențialitate din Canada. Noile planuri de gazduire WordPress ale companiei vor respecta aceleași standarde de securitate.

“WordPress devine unul dintre instrumentele de publicare a site-urilor cu cea mai rapidă creștere și popularitate”, a spus Mehdi.

Având în vedere acest lucru, Cirrus a căutat să își utilizeze expertiza existentă pentru a ajuta clienții să gestioneze software-ul prin planurile de găzduire WordPress administrate pe SSD.

Noile pachete îi ajută pe utilizatori să utilizeze puterea software-ului open-source și a diverselor teme și plugin-uri, backup-uri automate, actualizări de securitate, migrare gratuită și un domeniu gratuit cu abonament anual – toate cu suport 24/7 și 30 de zile banii inapoi garantat.

Îmbunătățirea securității WordPress cu SpamExperts® și Let’s Encrypt®

Mehdi ne-a spus că Cirrus și-a dezvoltat noua ofertă WordPress în jurul experienței utilizatorului.

“Am discutat cu diferiți utilizatori și designeri web și am participat la diferite seminarii și întâlniri pentru a identifica ceea ce au căutat clienții noștri”, a spus el.

Pe baza feedback-ului, compania a introdus la zero întrebările referitoare la backup-uri și securitate. Cirrus include backup-uri zilnice și opțiunea de restaurare a fișierelor, care, potrivit Mehdi, permite clienților să gestioneze și să restaureze singuri fișierele cu puțin efort.

Logourile Cirrus Tech și WordPress

Noile planuri de găzduire WordPress bazate pe SSD ale Cirrus Tech sunt optimizate pentru a obține cele mai bune performanțe din software.

Adăugând la securitatea deja robustă a pachetului, Cirrus a asociat cu SpamExperts® pentru a filtra e-mailurile periculoase și nesolicitate.

„Folosind instrumentele și soluțiile sale, am reușit să reducem spam-ul pe care clienții îl primeau cu 95%”, a spus Mehdi.

Și, în urma presiunii Google de a securiza site-urile prin criptare, Cirrus a asociat cu Let’s Encrypt pentru a oferi certificate SSL gratuite. Mehdi ne-a spus că filtrarea e-mailurilor și serviciile SSL sunt incluse în toate planurile de găzduire WordPress fără costuri suplimentare.

Un sistem intuitiv cu suport 24/7 construit în jurul nevoilor clienților

“Cel mai important lucru pentru noi este experiența clienților și ușurința de utilizare”, a spus Mehdi.

Pentru mulți clienți, asta înseamnă că navigați cu ușurință în sistem pentru a-și gestiona eficient site-urile. Și atunci când apar întrebări, sistemul de asistență telefonic, e-mail și asistență pentru ticketing al Cirrus Tech garantează un răspuns în mai puțin de două ore.

Utilizatorii pot rezolva multe întrebări frecvente folosind baza de cunoștințe eficientă a companiei, care este actualizată regulat pentru a ajuta clienții să rezolve probleme.

Ecranul bazei de cunoștințe Cirrus Tech

Bază de cunoștințe de la Cirrus Tech a fost construită ținând cont de auto-sprijin, dar reprezentanți ai serviciilor sunt disponibile 24 de ore din 7, pentru întrebări pe teren.

În plus, Cirrus pune la dispoziția clienților un sistem de ticketing cu probleme pentru asistență rapidă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Potrivit Mehdi, sistemul de ticketing a fost bine reglat de-a lungul anilor pentru a oferi cel mai eficient sprijin posibil.

Interacțiunea cu utilizatorul sistemului este de asemenea înregistrată, astfel încât compania poate aduce îmbunătățiri continue.

„Feedback despre experiența utilizatorului și despre modificările pe care clienții ar dori să le vadă este de neprețuit”, a spus Mehdi.

Angajat să se angajeze în comunitate și să ajute întreprinderile să aibă succes

Cirrus Tech își ia în serios responsabilitatea de a servi comunitatea care a ajutat-o ​​să devină una dintre cele mai mari companii de găzduire web din Canada.

„Încercăm să interacționăm cu comunitatea pe diferite niveluri”, a spus Mehdi. „În fiecare săptămână dată, un membru al echipei noastre participă la o întâlnire, seminar sau eveniment.”

Mehdi însuși participă la întâlniri dedicate participării la comunitate cel puțin o dată pe lună.

„Există comunități aici care ajută întreprinderile mici, așa că ne angajăm cu ele, oferim serviciile noastre și – în unele cazuri – oferim soluții de găzduire gratuite pentru companii start-up”, a spus el.

De asemenea, compania lucrează la formarea ulterioară în lumea IT. Mehdi a menționat că Cirrus își propune să se angajeze cu instituții de învățământ și universități pentru a încuraja studenții să exploreze noi inovații în tehnologia informației.

Aceste eforturi pot foarte bine să facă un cerc complet, deoarece acești studenți pot ajunge să lucreze pentru Cirrus într-o zi și să ajute la avansarea companiei prin inovație. Pentru Mehdi, aceasta este o perspectivă încântătoare.

„Ceea ce mă emoționează cel mai mult este practic introducerea diferitelor tehnologii și încercarea de a evolua cu piața”, a spus el.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector