ChicagoVPS izstopa na konkurenčnem trgu z zavezanostjo k osebnim storitvam in cenovno ugodnim modelom cen

TL; DR: Proračunski trg VPS je bil konkurenčen že od samega začetka in neprizanesljiv do podjetij, ki se ne želijo prilagoditi. Eno podjetje, ki je uspelo tako s spremembami tehnologije kot tudi lastništva, je ChicagoVPS, ki ponuja ponudbo VPS in druge rešitve gostovanja iz svojih podatkovnih centrov po Združenih državah Amerike. Podjetje se zavezuje, da bo ohranjalo cene na ravneh, ki ustrezajo malim podjetjem, obenem pa nudijo robustne storitve, najsodobnejšo strojno opremo in odzivno storitev za stranke.


Trg virtualnega zasebnega strežnika (VPS) je bil ob ustanovitvi ChicagoVPS leta 2009 še vedno razmeroma nov. Tehnologija je bila naslednji razvoj spletnega gostovanja, cene pa so bile visoke, saj se je povpraševanje povečalo za dobro delujoče strežnike z večjim nadzorom in viri, kot je ponujeno z deljenimi načrti gostovanja. Ustanoviteljem ChicagoVPS se je zdel pravi čas, da vstopijo in potrošnikom zagotovijo vrednost.

“Potem ko smo raziskali, kakšne bi bile stroške za upravljanje podjetja VPS, smo videli odlično priložnost za vstop na trg po razumnih cenah, medtem ko še vedno ponujamo odličen izdelek,” je dejal Chris Fabozzi, direktor prodaje v ColoCrossingu, matični družbi ChicagoVPS.

ChicagoVPS je kmalu postal znan po tem, da je bil prvi gostitelj, ki je ponujal 2 GB RAM VPS za 7 dolarjev na mesec – ko je takrat veljal 20 USD na mesec ali več. Toda podjetje je našlo uspeh v tem, da je VPS bolj varčen za vse kupce, deloma tudi zaradi virov, ki jih je imel na voljo, odkar ga je leta 2015 kupila matična družba VSNX (ColoCrossing)..

Chris Fabozzi, vodja prodaje pri ColoCrossingu, je z nami spregovoril o tem, kako ChicagoVPS zagotavlja vrednost od leta 2009.

Od takrat je ChicagoVPS viden kot vodilni v industriji tako po uspešnosti kot po vrednosti. Njegova ponudba zdaj vključuje VPS strežnike s sedežem na KVM in namenske strežnike na več trgih. Ima tudi pozorno ekipo za pomoč strankam, samopostrežni portal in informativni blog.

Podjetje se odlikuje na trgih od obale do obale, s podatkovnimi centri v Los Angelesu, Dallasu, Chicagu, Buffalu, Piscatawayu, NJ in Atlanti, ki so namenjene ohranjanju strank v spletu in poslu.

Srečanje poslovnih potreb z več storitvami in hitrejši odzivni časi

Podjetja, naj bodo mala, srednja ali korporativna, imajo pogosto stvari skupne. Eno je, da vedno iščejo boljše rešitve in jih hitro potrebujejo – in to ob pravi ceni. ChicagoVPS je vedno vzdrževal visoko konkurenčne cene za vse svoje izdelke, ne glede na to, ali gre za gostovanje ali oblak VPS. Hkrati podjetje daje prednost razširjanju svojih storitev tako v kakovosti kot v količini.

“Ne samo, da ponujamo izjemno trden izdelek po nizkih cenah, ampak tudi nadaljujemo z izboljševanjem in novostmi,” je dejal Chris.

Zanesljivost je drugo področje, kjer si podjetje vedno prizadeva postati boljše. Kupci se zanašajo, da bodo omrežja neprekinjeno delovala brez izpadov. Tehnična ekipa na ChicagoVPS zagotavlja to zanesljivost. Kadar koli je težava očitna, se ekipa loti dela in naredi potrebne popravke, tako da se težava nikoli ne pokaže na radarju svojih strank..

Posnetek zaslona zemljevida podatkovnega centra ChicagoVPS

ChicagoVPS ima centre podatkov, ki se nahajajo po Združenih državah Amerike, tako da lahko stranke hranijo svoje podatke blizu svojih dejavnosti.

“Če ne pride do okvare strojne opreme, v vseh letih nismo imeli nobenega izpada omrežja ali napajanja na vseh naših lokacijah,” je dejal Chris. “Z veliko pozornosti pri spremljanju in poročanju lahko odpravimo težave, preden jih stranka sploh opazi – s čimer prihranimo čas za pogovor z našo skupino za podporo.”

ChicagoVPS avtomatizira skoraj vse procese, povezane s svojimi strežniki, kar je ključnega pomena za ohranjanje kakovostne storitve za velik obseg kupcev. Izpolnjevanje pričakovanj strank je lahko izziv, saj so vedno v porastu – vendar ChicagoVPS še vedno najde načine, kako to doseči.

“Kupci danes pričakujejo stvari hitro, in če tega ne moremo storiti hitro, bodo našli nekoga, ki zmore,” je dejal Chris.

Zmogljiva strojna oprema in storitve za stranke naredite razliko

Čeprav je industrija VPS zelo konkurenčna, se zdi, da je ChicagoVPS našel lepo mesto pri dodeljevanju sredstev za uspeh. Vodstvo podjetja razume, da kakovost in vrednost njegovih ponudb poteka skupaj z zagotavljanjem storitev za stranke, ko se pričakuje.

“Proračunska industrija VPS je bila močan konkurenčni trg,” je dejal Chris. “Ker cene še naprej padajo, kupec še vedno pričakuje, da bo vključenih še več funkcij.”

Ostajanje na vrhu tistega, kar je povpraševanje, in raziskovanje najnovejših napredkov v omrežjih in strežnikih sta sestavni del poslovne strategije ChicagoVPS. Če stranke najdejo pomanjkanje možnosti ali zastarele strojne opreme, bodo poiskale drugje.

Posnetek zaslona načrtov Windows VPS

ChicagoVPS ponuja prilagodljive načrte za različne individualne in poslovne potrebe.

“Zagotavljanje, da ima ChicagoVPS najsodobnejšo strojno opremo, nam je pomagalo konkurirati na teh trgih,” je dejal Chris. “Z zmogljivejšo strojno opremo imamo na naših strežnikih večjo gostoto, hkrati pa ohranjamo zmogljivost.”

Načrti za gostovanje v ChicaguVPS so opremljeni z robustnimi funkcijami, ki pomagajo spletnim mestom učinkovito delovati in odpirajo možnosti za prilagajanje. Načrti za storitve VPS v oblaku se začnejo že pri 15 USD na leto in vključujejo enostavno nadzorno ploščo in oddaljeno namizje Windows za dostop kamor koli. Namenski strežniki imajo visokozmogljivo blaženje DDoS, prilagodljive požarne zidove in integrirano upravljanje groženj. Stranke lahko dostopajo do podpore in neprekinjeno do več virov, kadar je to potrebno.

„Dodatne storitve in izdelki so prav tako bistveni. Želeli smo se oddaljiti od zagotavljanja VPS in prehoda v zagotavljanje rešitve, “je dejal Chris.

“Ljudje so vse” – kako zaposleni dodajo vrednost podjetju

Z napredkom na področju gostovanja tehnologije in storitev, ki jih ChicagoVPS prinaša na trg, se močno zanaša na posebno ekipo podpore in tehničnega osebja..

“Ljudje smo vse. Brez dobrih zaposlenih, ki jim je mar, ne boste imeli uspeha, “je dejal Chris.

Strankam v živo in klepetu v živo so na voljo tudi 24/7, ekipa pa si lahko pomaga pri kakršnih koli potrebah. Najboljše od vsega je, da so predstavniki službe za stranke ChicagoVPS strastni glede svojih delovnih mest.

“Nič ni bolj koristnega, kot če nas klient obišče v času potrebe in jim pomaga odpraviti težavo in vrniti svoje potrebe po IT po vrstnem redu.” – Chris Fabozzi, vodja prodaje pri ColoCrossingu, matični družbi ChicagoVPS

“Naša ekipa presega, kar se zahteva, in z veseljem to počnejo,” je dejal Chris. “Naše neverjetne cene in podpora so gonilni dejavniki, ki ohranjajo dolgoročno zvesto stranko ChicagoVPS.”

Neposredno delo s strankami ni edini način, kako podjetje pomaga svojim strankam pri vzdrževanju in delovanju spletnih mest. V objavi na blogu z naslovom “Najboljša storitev za stranke ni storitev za stranke … Nekatere vrste” podjetje ugotavlja, da je ponudba strankam dostopna rešitev za samopostrežno pomoč zelo učinkovit način, kako jim pomagati. Podjetje vodi močan portal znanja, na katerem lahko stranke hitro najdejo rešitve za pogoste težave.

“Nič bolj koristnega ni, kot če nas klient obišče v času potrebe in jim pomaga odpraviti težavo in povrniti svoje potrebe po IT-ju v redu,” je dejal Chris.

Ohranjanje ušesa na tleh: Pristop ChicagoVPS k razvoju

Medtem ko trg VPS eksponentno raste od leta 2009, podjetja, ki se ne prilagajajo, pogosto padejo ob strani. ChicagoVPS je organizacija, ki uspeva v industriji, saj je lasersko osredotočila na vrednost, storitve za stranke in nadgradnjo tehnologije..

S poslušanjem povratnih informacij strank o storitvi in ​​proaktivnim reševanjem njihovih potreb je ChicagoVPS ustvaril močno spremljanje strank, ki cenijo njegovo zavezo..

»Povratne informacije kupcev jemljemo zelo resno. Če nekdo odpre vstopnico za podporo in nekaj predlaga, jo pregledamo interno in preverimo, ali lahko koristi vsem našim strankam, “je dejal Chris.

Podjetja danes potrebujejo tudi svoje strežnike, da ostanejo varni in zaščiteni, zato ChicagoVPS v vsakem centru podatkov uporablja štiri plasti varnosti, da se zagotovi, da napadi ne morejo prodreti v njegove sisteme. Poleg ironside strojne opreme drugi ukrepi, vključno z oboroženim varnostnim osebjem, pregledovanjem obiskovalcev, dvofaktornimi skenerji za preverjanje pristnosti in posnetim video nadzorom CCTV, ščitijo stranke pred potencialnimi grožnjami.

Družba raziskuje novosti in nove izdelke, da bi bila v koraku s stalno spreminjajočim se trgom in zagotavljala izdelke, ki ustrezajo potrebam kupcev še niso razmišljali.

“ChicagoVPS želi še naprej ponujati robustne rešitve in kombinirati izdelke, ki rešujejo težave in potrebe – ne samo ohranjati generičnega VPS izven”, “je dejal Chris. “Še naprej bomo dodajali rešitve, ki bodo olajšale in omogočile IT za mala podjetja.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector