CES® sărbătorește 50 de ani ca launchpad pentru tehnologia care schimbă lumea: 5 inovații și subiecte de ultimă generație Suntem încântați să vedem în acest an

TL; DR: CES a prezentat cele mai noi idei, produse și companii care conduc industria tehnologiei de consum timp de 50 de ani. Găzduit anual la Las Vegas de Asociația Tehnologiei pentru Consumatori, CES atrage mii de lideri de afaceri și antreprenori pionieri care împing limitele inovației. De la imprimarea 3D la inteligența artificială, CES a trecut dincolo de dispozitivele de înaltă tehnologie pentru a explora modul în care tehnologia în evoluție afectează viitorul. Suntem aici pentru a vă ajuta să navigați în sălile de evenimente masive, prezentând cinci lucruri pe care suntem cel mai încântați să le vedem.


Un succes de la început, primul CES a atras 117 expozanți și 17.500 de participanți la New York în 1967. Prezentând întotdeauna inovații futuriste, incredibile, CES inaugural nu a dezamăgit: televizoare alb-negru, radiouri cu tranzistori și primele lumi aparate audio.

De la începutul evenimentului, CES a crescut de zece ori acum se întinde pe aproape 2,5 milioane de metri pătrați de exponate în Las Vegas. Mii de expozanți afișează acum tehnologia de îndoire a minții care depășește echipamentele audio și video casnice pentru a include drone, realitate virtuală, robotică, mașini cu autovehicule și tehnologie de purtat care se integrează perfect și îmbunătățește stilul dvs. de viață.

Imagini din CES anterioare care arată o mașină nouă, televizoare, imprimare 3D și persoane care poartă ochelari de realitate virtuală

CES este locul unde iubitorii de tehnologie merg să vadă cele mai noi inovații în realitatea virtuală, televizoare, mașini și imprimare 3D.

De la scanere portabile care detectează valoarea nutrițională a alimentelor până la mașinile controlate prin gesturi, peste 7.500 de membri ai mass-media au capturat inovațiile și impacturile de anul trecut – cu 1.700 mai mulți decât cei care au acoperit Jocurile Olimpice din 2016. În timp ce inovațiile din acest an rămân secrete îndeaproape păzite, vom retrage cortina cu privire la unele indulgențe tehnologice care ne-au îndreptat drum din spectacolul din acest an..

5 lucruri de privit înainte la CES® 2017

CES este împărțit în trei regiuni din Las Vegas. Tech East acoperă realitatea augmentată, drone, jocuri și tehnologie de auto-conducere, în timp ce Tech West se concentrează pe imprimare 3D, tehnologie familială, robotică, produse pentru casă inteligentă și tehnologie purtabilă. Tech South va găzdui sesiuni de conferințe despre relațiile dintre mărci, divertisment și tehnologie.

Înregistrează-te pentru CSE® 2017

Spectacolul se desfășoară în perioada 5-8 ianuarie, cu permisele de înregistrare cuprinse între 700 și 1.700 USD, în funcție de momentul în care vă înregistrați și la câte sesiuni doriți să participați.

1. Cheie: Vacanțe conectate, Mașini autonome, Athletic Tech, & Realitate virtuala

CES 2017 se laudă cu discursuri cheie din partea liderilor din industrie, care vor oferi cunoștințe cu privire la modul în care companiile lor includ noi tehnologii pentru a orienta noi produse și servicii pentru clienți.

 • Jen-Hsun Huang, co-fondator și CEO al NVIDIA, va lansa CES 2017 cu o adresă de pre-prezentare pe 4 ianuarie. NVIDIA, care a inventat unitatea de procesare grafică, se concentrează acum pe inteligența artificială, mașinile cu autovehicule, realitatea virtuală și jocurile.
 • Arnold Donald, CEO al Corporației Carnival, va face adresa de deschidere a cheii de deschidere pe 5 ianuarie, dezvăluind noua experiență a clienților liniei de croazieră, care va folosi dispozitivele Internet-of-Things pentru a oferi o vacanță mai personalizată și simplificată pentru clienții lor.
 • Richard Yu, CEO al Huawei, va prezenta viziunea companiei pentru un model global de inovare în după-amiaza aceea care încurajează colaborarea și adoptarea mai rapidă a noilor tehnologii. Viziunea sa pentru inovația mobilă include dezvoltarea durabilă a produselor.
 • Carlos Ghosn, președinte și CEO al Nissan, va vorbi mai târziu în acea zi pentru a discuta despre o „descoperire tehnologică majoră în realizarea unei lumi cu emisii zero, cu fatalitate zero pentru toată lumea”, se arată în comunicatul CES.
 • Steve Mollenkopf, CEO al Qualcomm, va discuta despre impactul revoluționar pe care îl vor avea rețelele 5G atât asupra consumatorilor, cât și a industriilor în dimineața zilei de 6 ianuarie. Compania s-a extins pe Internetul lucrurilor cu dispozitive portabile, auto și de asistență medicală..
 • Kevin Plank, fondator și CEO al Under Armour, în această după-amiază va actualiza viziunea companiei de îmbrăcăminte atletică pentru fitness conectat. UA HealthBox, o suită de produse pentru a ajuta sportivii să își urmărească sănătatea, să își atingă obiectivele și să funcționeze mai bine, a fost lansat la CES anul trecut..

Dacă intenționați să participați la CES, așezarea la discursurile principale este prima venire, prima servire. În caz contrar, ar trebui să poți găsi o mulțime de oportunități de transmisie live.

2. New Sleep Tech Marketplace îi ajută pe oameni să viseze mai mult

De la trackerele de somn și alarmele silențioase până la iluminarea dormitorului și paturile inteligente, tehnologia stilului de viață a crescut până la gradul în care organizatorii CES deschid o piață Sleep Tech, sponsorizată de Fundația Națională de Somn. Adunând valori despre modele și necesitățile somnului, tehnologia ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate a consumatorilor.

3. Tehnologia auto-conducătoare explorează drumul deschis al mașinilor fără șofer și cu emisii zero

De obicei, apucând cele mai multe titluri la CES a tehnologiei fără șofer târziu, a debutat la spectacolul din 2013 și rămâne printre cele mai populare zone. Acum, inclusiv asistența la parcare, evitarea coliziunilor, frânarea de urgență și capabilitățile cu emisii zero, producătorii auto se deplasează către CES pentru a arăta mașinile conceptului viitorului.

4. Inovații inteligente pentru locuințe schimbă securitatea, iluminatul, irigația, & Electrocasnice

Odată cu numărul de case mai inteligente și mai eficiente crescând zilnic, Smart Home Marketplace va fi o altă dintre cele mai călătorite săli de expoziții. Aparate inteligente au apărut la CES din 2011, iar industria a crescut, incluzând totul, de la acoperiri pentru geamuri și termostate, până la sisteme de irigare și încuietori de uși – și cea de la distanță pentru a controla totul.

5. Tehnologia Wearable modernizează moda și urmărește tot ceea ce trebuie să știi

Invențiile purtabile nu sunt doar pentru oameni – Colierul de câine inteligent Link AKC permite proprietarilor să urmărească animalele de companie pierdute cu GPS, să monitorizeze activitatea lor fizică, să înregistreze înregistrările medicilor veterinari și să se asigure că nu au febră. Piața Wearables va prezenta totul, de la moda de înaltă tehnologie, până la bijuterii inteligente care îți urmăresc starea de spirit și nivelul de activitate.

50 de ani mai târziu: CES® crește trecut dispozitivele tehnice pentru a se concentra asupra viitorului

Începând cu 1967, CES a prezentat aproximativ 700.000 de produse – inclusiv multe inovații în schimbare mondială pe care le-am uitat sau le-am luat de la bun început. VCR a debutat în 1970, camere video și CD playere în 1981, DVD-uri în 1996. Alte inovații majore anunțate la CES includ:

 • Televizoare de înaltă definiție, 1998
 • Radio prin satelit, 2000
 • Televizoare Microsoft Xbox și plasma, 2001
 • DVD-uri Blu-Ray, 2003
 • Televizoare HD 3D, 2009
 • Tablete și dispozitive Android, 2010
 • Aparate inteligente, 2011
 • Mașini fără șofer, 2013
 • Imprimante 3D și tehnologie de purtare, 2014
 • Realitate virtuală și drone, 2015

Acum, CES a evoluat de la aparate audio și video casnice pentru a acoperi aproape fiecare industrie: există o piață pentru tehnologii pentru copii, împreună cu domenii care acoperă frumusețe, sănătate, educație și sport.

Producătorii de mașini inundă programul cu tehnologii actuale și în curs de dezvoltare – de fapt, GM a făcut valuri atunci când și-au dezvăluit Chevrolet Bolt electric la CES 2016, în loc de spectacolul principal din America de Nord câteva săptămâni mai târziu.

Această extindere în toate fațetele tehnologiei a determinat organizația din spatele CES să revină de la Asociația Consumer Electronics la Asociația Tehnologiei Consumatorului la sfârșitul anului 2015.

Colecție de imagini din CES 1967

Sala de expoziții de la primul CES din 1967 a prezentat mărci cunoscute care încă inovează și apar la CES.

Dincolo de toate gadgeturile noi și tehnologia spațială, CES speră, de asemenea, să discute despre implicațiile și impacturile din lumea reală pe care inovația le are asupra vieții noastre. SuperSessions oferă companii emergente și directori superiori care își împărtășesc experiențele și previziunile din viitor.

La CES 2017, de exemplu, CTA va găzdui conversații cu Comisia Federală de Comunicare și Comisia Federală pentru Comerț cu privire la provocările prezentate de peisajul tehnologic în schimbare rapidă. Alte SuperSesiuni vor examina impactul vast al inteligenței artificiale și al caselor inteligente.

CES® 2017 onorează inovatorii & Expozanți veterani

Dintre miile de expozanți de-a lungul anilor, doar 37 au apărut de peste 40 de ori. Zece companii au fost la primul CES și vor participa la evenimentul din acest an: 3M, Lenovo, Memorex (acum MEM-CE), Philips, Sharp, Sony, Toshiba, Voxx International și Westinghouse. Gigantul tehnologic Panasonic este singura afacere care a apărut la toate cele 50 de spectacole. Toate companiile vor fi recunoscute la o gala specială în acest an.

Înregistrează-te pentru CSE® 2017

De asemenea, primesc recunoaștere 30 de produse cărora li s-a acordat cel mai bun titlu de inovație Honorees. Stabilind totul, de la o imprimantă 3D și un pat inteligent până la o aplicație pentru smartphone care folosește inteligență artificială pentru a ajuta orbii și deficienții de vedere, onorificii au fost recunoscuți pentru designul și ingineria remarcabile a produselor și vor fi expuse la CES 2017.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector