Am încercat mâna noastră la textul de artă al lui BeLight – Iată care sunt produsele noastre de luat în calcul cu software-ul profesional de design grafic pentru utilizatorii de Mac

TL; DR: BeLight nivelează terenul de joc cu Art Text, un instrument de design de tipografie și tipografie pentru amatori și designeri profesioniști deopotrivă. Indiferent dacă vizați un sentiment sofisticat sau sofisticat, software-ul intuitiv are tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă creativă logourilor, cărților, pliantelor și prezentărilor. În ceea ce privește viitorul, mica echipă de pasionați de tehnologie BeLight lucrează la actualizarea Textului Art cu funcții realiste suplimentare, inclusiv un instrument de spray cu opțiuni de ajustare multiple.


Am fost ocupat de construirea site-urilor și pot să mă întorc în Photoshop, dar voi fi primul care a recunosc că nu sunt un expert în design grafic. Așadar, când am avut șansa să mă joc cu textul 3 al BeLight Software, nu eram sigur la ce să mă aștept..

În același timp, gura mi-a udat. Oportunitatea de a-mi transforma textul în delicioase bunătăți digitale – tort de ciocolată lucioasă, gogoși glazurate cu stropi de curcubeu, brânză elvețiană galben-pal – m-a atras cu siguranță. Dar șabloanele încorporate și interfața intuitivă, ușor de utilizat sunt ceea ce m-a făcut stau.

Logo text text

Amplificați-vă cuvântul art cu text text.

După o instalare rapidă pe MacBook Pro, am început să mă joc cu șabloanele personalizabile ale platformei. Datorită nenumăratelor efecte, materiale, măști și instrumente geometrice, oportunitățile sunt interminabile – totuși ușor accesibile.

Tanya Vert, PR manager la Art Text, ne-a spus că este vorba de design. „Art Text prezintă o mare varietate de presetări în întreaga aplicație”, a spus ea. „Nu numai că are o colecție de șabloane, dar fiecare instrument vine cu alegerea a sute de opțiuni pre-proiectate.”

Dacă, de exemplu, selectați un șablon 2D sau 3D și doriți să-l personalizați prin aplicarea unui gradient, veți avea posibilitatea de a alege peste 50 de degrade rafinate predisemnate pentru echilibrul estetic. „Cred că această structură îi face pe utilizatori să simtă că am avut grijă de ei în avans, la fiecare pas din drum”, a spus Tanya.

Pentru mine, abundența presetărilor a aplatizat curba de învățare, creând o experiență bogată în caracteristici, dar fără frustrare. Software-ul nu este nepermis – am făcut câteva întoarceri greșite aici și acolo când experimentam diferite măști și efecte – dar păcatele mele de design au fost ușor spălate cu o simplă comandă + Z.

Creați ilustrații tipografice cu litere uimitoare și tipografie

Fie că doriți să proiectați un site web, o carte de vizită sau o prezentare PowerPoint, designul este esențial pentru a face o primă impresie bună. Un design elegant vă va comunica în mod clar brandul și vă va consolida mesajele, ajutându-vă să ieșiți în evidență printre concurență. Unul sloppy, neprofesionist, pe de altă parte, te poate face să apară fără atingere, să-ți deterioreze credibilitatea și chiar să-ți afecteze linia de jos.

Cercetările privind designul web arată că 38% dintre vizitatori vor părăsi un site care nu este atrăgător vizual – și le ia doar 10 secunde pentru a-și forma această opinie. Așadar, dacă veți adăuga text artistic pe site-ul dvs. (sau orice piesă de design, pentru asta), ar fi bine să-l faceți bine.

Tema Choco

O ofertă dulce: design-urile 3D mai jucăuș ale aplicațiilor puternice sunt gheața de pe tort – sau, în acest caz, scrisorile.

Textul de artă este util în acest sens, deoarece prezintă un set considerat de balustrade sub formă de șabloane gata făcute și presetări fină detaliate care fac posibilă amatorilor să creeze un cuvânt de artă plăcută fără mulțime, fără să se poată juca zile întregi. În aceste zile, nimeni nu are acest gen de timp – un fapt pe care dezvoltatorii BeLight l-au recunoscut de la început.

„Unul dintre dezvoltatorii noștri a văzut un designer din echipa noastră creând un efect simplu în Photoshop pentru una dintre aplicațiile noastre existente (aveam deja câteva în acel moment)”, a spus Tanya. „Pentru a obține acest efect de înfășurare, proiectantul a trebuit să realizeze mai multe straturi și să adauge lumină înainte de a crea o umbră, apoi alta, apoi o a treia și așa mai departe. Dezvoltatorul a spus că ar putea crea o aplicație pentru a obține acest efect cu ușurință și că așa a început Art Text. “

Un meniu bogat în caracteristici de stiluri și materiale

Astăzi, biblioteca de proiectare a Art Text oferă un catalog divers de șabloane gata făcute, efecte realiste, instrumente de geometrie și conținut grafic pe care utilizatorul le poate amesteca și potrivi după dorințe. Tanya a spus că compania a făcut greșeala de a încerca să împiedice selecția câțiva ani înainte de a schimba rapid cursul.

„Clienții vor să aibă o gamă largă de șabloane din care să aleagă și posibilitatea de a le personaliza cu efort minim”, a spus Tanya. „Am fost surprinși când am scăpat de niște șabloane învechite și am primit o furtună de clienți care ne spuneau că au folosit aceste șabloane pentru proiectele lor – au fost destul de mulțumiți de ele.”

Ca răspuns, BeLight a lansat Letters, pe care compania îl consideră fratele mai mic al Art Text. Software-ul include o gamă largă de șabloane pre-proiectate și unele opțiuni de personalizare, dar nu la fel de multe ca Art Text, care vine la pachet cu o varietate de stiluri, materiale, texturi, icoane, fonturi, fundaluri, efecte speciale proiectate și formă. transformări. Să facem un tur de doar câteva:

Sute de șabloane gata făcute

Art Text vine preîncărcat cu peste 70 de șabloane personalizabile, grupate în patru categorii: de bază, text 2D, text 3D și butoane & icoane.

Oricât de convingător este dintele tău dulce, nu orice bucată de cuvânt artă trebuie acoperită cu ciocolată. Căutați categoria de bază pentru șabloane mai subtile, cu culori simple, modele minimaliste și gradiente delicate. Nu uitați, toate șabloanele pot reprezenta un produs final sau un punct de plecare, în funcție de câte efecte suplimentare adăugați.

Categoria 2D, pe de altă parte, este mare pe textură, cu șabloane plate care simulează ștampile, metal, lemn și sticlă. De asemenea, aici veți găsi o serie de șabloane minunate care imită acuarele, caligrafia, creta, markerele, hârtia și stencilele, printre alte efecte creative.

Dacă aveți posibilitatea de a ieși totul, secțiunea Text 3D este cea mai bună pariere. De la materiale naturale – cum ar fi lemnul, rugina, piatra și apa – la spumă, țesătură și plastic, aceste șabloane realiste pot adăuga un pumn distinct atunci când sunt utilizate în setarea potrivită.

Ca bonus, Art Text include, de asemenea, o serie de butoane și pictograme utile care ar putea fi folosite pentru a instrui vizitatorii site-ului să descarce, să cumpere sau să asemene articole, printre alte scopuri – și toate sunt personalizabile.

Efecte și măști realiste

Șabloanele sunt doar începutul. Cu text de artă, puteți adăuga mai multe elemente suplimentare la creația dvs., inclusiv mai mult de 750 de icoane vectoriale, simboluri și forme; 32 obiecte flash, flacără, scânteie și lumină; și mai mult de 570 de fundaluri și texturi.

Personalizarea șabloanelor cu efecte este ușoară, în special în comparație cu Photoshop. Utilizatorii pot regla o varietate de elemente, incluzând opacitatea, umbra și strălucirea, cu doar câteva clicuri, sau pot alege dintre mai mult de 30 de măști pentru a adăuga o suprapunere texturală la word art. Toate personalizările pot fi adăugate sub formă de straturi separate, ușor de comutat și pornit atunci când se determină cea mai bună combinație posibilă de efecte.

Transformări geometrice și conținut grafic

În plus față de șabloanele word art, Art Text oferă o gamă largă de forme inteligente – cercuri, pătrate, săgeți, lună, bule de chat, stele, pe care le numești – care pot fi personalizate folosind orice efect sau mască.

În plus, instrumentele geometrice Art Text vă permit să duceți orice element grafic la nivelul următor, reglând poziția, lățimea, înălțimea și unghiul. Una dintre caracteristicile mele preferate este instrumentul Transformare, care schimbă cuvântul art sau forma inteligentă într-o varietate de forme geometrice 3D cu un singur clic. Între toate aceste instrumente și elemente, ceea ce creați este limitat doar de imaginația ta.

Tanya ne-a spus că diversul set de caracteristici Art Text este o reflectare a contribuției atât a utilizatorilor, cât și a designerilor interni.

„Colectăm și analizăm feedback-ul utilizatorilor noștri și încercăm să includem sugestiile lor în noile versiuni”, a spus ea. „În plus, întreaga aplicație este construită în funcție de nevoile proiectanților reali. Proiectanții noștri utilizează aplicația pentru a crea noi șabloane pe baza tendințelor actuale și a funcțiilor de solicitare de care au nevoie. ”

De exemplu, compania a adăugat o opțiune de proiecție pentru textul 3D pentru a obține efectul de stil izometric prezentat în colecția de șabloane Retro Art Text..

Produse conduse de proiectare de la o echipă de pasionați de tehnică

Tanya ne-a spus că echipa Art Text se străduiește să ofere aplicații puternice și ușor de utilizat, care în final fac viața oamenilor mai ușoară. În acest scop, compania ar prefera mai mult timp să proiecteze proiecte de calitate din start decât să lanseze rapid aplicații clunky cu funcționalitate limitată.

„Produsele noastre sunt bazate pe design, ceea ce le face excelent pentru utilizatori, dar încetinește procesul de dezvoltare și face ca produsele noastre să fie scumpe”, a spus ea. La o licență de 29,99 USD, Textul Art nu este ieftin, dar experiența fără frustrări compensează prețul.

Pentru a merge mai departe, mica, dar dedicată echipă de pasionați de tehnologie a BeLight, lucrează la actualizarea Textului Art cu funcții realiste suplimentare, inclusiv un instrument de spray cu opțiuni de ajustare multiple. Tanya a spus că echipa Art Text susține constant idei noi ca aceasta, chiar dacă înseamnă ceva mai multă muncă.

„Ne punem în valoare climatul organizațional pozitiv”, a spus ea. „Odată ce o persoană se alătură familiei BeLight, ei sunt de obicei cu echipa de ani buni și cred că asta spune multe despre companie. La fel se întâmplă și cu utilizatorii noștri: odată ce cumpără aplicația noastră, devin fanii noștri. Ei știu că îi ascultăm mereu și sunt pregătiți să vă ajute. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector