Alpha Net: zagotavljanje kakovostnega gostovanja in domenskih storitev podjetjem v Bangladešu in naprej iz podatkovnih centrov po vsem svetu.

TL; DR: Alpha Net je bil predstavljen le nekaj mesecev po tem, ko je njegov ustanovitelj, svež iz podiplomske šole, prispel v Orlando leta 2001. Podjetje ima svojo infrastrukturo, ki omogoča osebju, da razvije prilagojene spletne rešitve, ki ustrezajo potrebam strank. Skozi prihodnjo širitev v Afriko in odnose s ponudniki gostovanja po vsem svetu, Alpha Net zagotavlja strankam nenehno naraščajoč vir virov, namenjen podjetjem po vsem svetu..


Abu Sufian Haider je že od svojih srednjih šolskih sejmov znanosti očaral STEM. Medtem ko bi drugi otroci združili vulkan s sodo bikarbono in ga imenovali na dan, ga je Abujev inovativni duh spodbudil, da je pokazal svojo iznajdljivost s projekti, ki so v Bangladešu prejeli več državnih nagrad.

Približno v istem času je ustanovil Junior Science Club, ki je deloval v več okrožnih okrožjih Bangladeša. S tem klubom se je Abu uspelo povezati z drugimi mladimi znanstveniki, ki bi mu pomagali ustanoviti svoje trenutno uspešno podjetje za spletno gostovanje, Alpha Net, leta 2001.

Napaka strela z logotipom Abu Sufian Haider in Alpha Net

Ustanovitelj Abu Sufian Haider nas je dopolnil z bogatimi izkušnjami in širokimi spletnimi storitvami Alpha Net.

Toda Abujeva iznajdljiva nit se ni končala z Alpha Netom. Poleg tega, da je ustanovil podjetje, je še vedno zaposlen z več uspešnimi projekti, vključno s spletno knjigarno; imenik šol borilnih veščin; in nacionalni arhiv knjig, avtorjev in založnikov v Bangladešu. Leta 2016 ga je Endeavor Insight nominiral za sodelovanje v študiji za Bill & Fundacija Melinda Gates kot eden najvplivnejših podjetnikov v Daki, glavnem mestu Bangladeša.

Danes Abu usmerja svojega notranjega izumitelja, da razvije Alpha Net v še močnejšega ponudnika visokokakovostnih storitev gostovanja in domen. Podjetje, ki se ponaša s podatkovnimi centri v ZDA, Združenem kraljestvu in Bangladešu, trenutno služi na tisoče posameznikov in podjetij vseh velikosti po vsem svetu. Infrastruktura, ki je v lasti podjetja, omogoča Alpha Netu ustvarjanje prilagojenih rešitev, ki so v koraku s kupcem, vključno z možnostmi preprodajalcev z belimi znamkami. Zaradi načrtov za širitev v Afriko in partnerstva s svetovnimi ponudniki Abu ne bo kmalu zmanjšal inovacij.

Prilagojene rešitve prek infrastrukture v lasti podjetja

Alpha Net ima svojo infrastrukturo, kar omogoča prilagoditev rešitev glede na individualne potrebe. Sedež podjetja je v Orlandu, kamor se je Abu preselil, ko je na univerzi v Indiji opravil diplomo in magisterij iz elektronike. Orlando gostujoče družbe je nameščen poleg svojega primarnega podatkovnega centra Tier 4, čeprav ima podjetje tudi sekundarni objekt v Dallasu.

Abu nam je povedal, da imajo ameriški objekti značilnosti “stavbe v zgradbi”. To pomeni, da se ponašajo z izboljšano zaščito pred elementi, odvečno močjo, več ponudniki omrežnih storitev, odvečnim hlajenjem in gašenjem požara ter v centrih omrežnih operacij 24 ur na dan, sedem dni v tednu, 365 dni v letu.

Orlandov podatkovni center in sedež podjetja Alpha Net

Sedež podjetja Alpha Net se nahaja v Orlandu poleg podatkovnega centra družbe Tier 4.

Alpha Net vzdržuje tudi strežniško infrastrukturo v Bangladešu in Združenem kraljestvu, za kar Abu pravi, da podjetju omogoča boljše storitve strankam po vsem svetu. Naloga Abuja je bila že od začetka zagotavljati najboljše možne podporne storitve v panogi, ki je nasprotno znana.

“Alpha Net smo ustanovili, potem ko smo opazili, da industrija nima podpore,” je dejal. “Ena od stvari, ki nas delajo edinstvene, je to, da ponujamo storitve v ZDA in drugih državah, kar nas postavlja v položaj, da storitve prilagodimo zahtevam strank in imamo močno podporo, ki jo ves čas proaktivno izboljšujemo . “

Paleta storitev, oblikovana za rast v koraku s stranko

Kot celovit ponudnik spletnih rešitev je cilj Alpha Net-a ustvariti največjo vrednost za podjetja, ko se širijo. “Svojim strankam postrežemo,” je dejal Abu. “Ko rastejo, z njimi rastemo.”

Začne se s prvo registracijo domene v podjetju. Nepozabno ime domene je ključno za uspešen začetek, Alpha Net pa je pomagal tisočem strankam registrirati in aktivirati njihova imena domen, preden jih je ugrabil nekdo drug.

Storitve domene podjetja zagotavljajo popoln nadzor s pomočjo varnega dostopa do orodij za upravljanje, ki strankam omogočajo spreminjanje nastavitev DNS, posredovanje domen, posodabljanje podatkov registracijskega zavezanca in preprečevanje kraje domene.

Ikone, ki prikazujejo vrsto storitev Alpha Net

Z rešitvami, ki segajo od gostovanja do spletnega oblikovanja, je Alpha Net pripravljen služiti podjetjem vseh velikosti.

Želite prihraniti nekaj denarja? Kupci, ki se odločijo za gostovanje svojega spletnega mesta prek Alpha Net-a, prejmejo popust na registracijske cene, prav tako tisti, ki kupujejo predplačniške pakete za registracijo masovnih domen. Potrebujete roko z videzom in občutkom vaše strani? Ekipa Alpha Net z veseljem ponuja profesionalno oblikovane predloge spletnega mesta, prilagojene številnim industrijam.

Gostovalne storitve podjetja – ki segajo od načrtov skupnega gostovanja do namenskih strežnikov – so dovolj obsežne, da lahko posameznikom in podjetjem vseh velikosti služijo na različnih stopnjah rasti. Namenski strežniški paketi podjetja, na primer, ponujajo različne okuse z upravljanimi in nenadzorovanimi možnostmi za strežnike Windows in Linux.

»Če se premaknejo s skupnega gostovanja na virtualne strežnike, smo jim to nastavili; če potrebujejo več virtualnih strežnikov na enem mestu, jim to lahko zagotovimo, “je dejal Abu. “Če potrebujejo več strežnikov na več lokacijah ali integracijo z javnim oblakom, lahko to storimo in se občasno premaknejo na namenske strežnike.”

Gostovanje preprodajalcev z belim znakom z možnostmi brezplačnega usposabljanja

Abu je dejal, da želi Alpha Net spletnim oblikovalcem in tehnološkim podjetjem v Bangladešu olajšati prodajo gostovalne infrastrukture, ki je na voljo z možnostmi registracije domen in brezplačnimi SSL certifikati. Abu je dejal, da storitev tem podjetjem omogoča, da dodajo svoj portfelj izdelkov, razvijejo verodostojnost in pritegnejo pozornost novih strank.

Kupci, ki želijo svojim strankam ponuditi celovito spletno gostovanje, se lahko obrnejo na rešitev Alpha Net, ki je namenjena podjetjem za razvoj spletnih storitev, ki strankam v Bangladešu ponujajo gostovanje. Storitev vključuje namenski spletni strežnik in dostop do primarnega in sekundarnega strežnika DNS Alpha Net, neomejen e-poštni račun in spletna nadzorna plošča.

Načrti se razlikujejo glede na omejitve virov, vendar podpirajo neomejene račune strank. Tistim, ki želijo vzeti storitev za nakup, je na voljo brezplačno petdnevno preskusno obdobje, preden se lahko zavežejo.

Osebje Alpha Net

Podporno osebje Alpha Net si prizadeva ustvariti prilagojene izkušnje, prilagojene posameznim potrebam.

Alpha Net uporabnikom omogoča tudi, da postanejo ponudniki registracije domen prek svojih računov preprodajalcev domen. Podjetje ponuja tri pakete preprodajalcev domen: paket Starter s petimi domenami, napredni paket s 15 domenami in korporativni paket s 25 domenami. Te možnosti zmanjšujejo stroške registracije in obnove, hkrati pa prodajalcem omogočajo boljšo, celovitejšo storitev svojim strankam.

Kot pri podjetjih, ki ponujajo rešitve za gostovanje prodajalcev, je tudi Alpha Nethovega preprodajalca domen mogoče povezati z imenom in logotipom katerega koli podjetja, da se ustvari verodostojnost in zaupanje strank..

Partnerstva z lokalnimi ponudniki za povečanje storitev po vsem svetu

Ko se je Alpha Net uveljavil na domačem trgu, si Abu prizadeva za nadaljnji svetovni doseg z načrti za širitev v Afriko v bližnji prihodnosti. Ta korak se lahko izkaže za donosen: Po poročilu iz avgusta 2018 o oblačni infrastrukturi na Bližnjem vzhodu in v Afriki naj bi se trg v naslednjih petih letih povečal z 2,8 milijarde do 4,7 milijarde dolarjev (v ameriških dolarjih)..

“Pričakuje se, da bodo pobude vlad in korporacij za spodbujanje nastajajočih tehnologij, kot sta oblak in analitika, spodbudile storitve infrastrukture v oblaku na Bližnjem vzhodu in v Afriki,” so zapisali avtorji študije.

Podjetje tudi načrtuje, da bo strankam po vsem svetu olajšalo uporabo svojih rešitev. “Začenjamo partnerstva z organizacijami v drugih državah, ki bodo nudili podporo v regionalnih jezikih in prilagojene cene v lokalni valuti,” je dejal Abu.

Za Abu, ki je že prešel od vodenja znanstvenih sejmov do vodenja uspešnega podjetja, ki gostuje v Bangladešu, se zdi, da je prehod naslednji logični korak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector