2018 predstavljen strokovnjak CleverHost – izboljšanje skupnih izkušenj z gostovanjem z iskanjem pravih tehnologij tako za stranke kot tudi za gostitelje

TL; DR: Ker se CleverHost sooči z vsemi, od uničujoče oglaševalske akcije WordPress do zapletene aplikacije razvijalca Node.js, zdrži raznolike izzive, ki so pogosti v industriji gostovanja v skupni rabi. Derek Silva, ustanovljen kot glavni izmed naših predstavnikov, je odkrito predstavil izzive, s katerimi se je v letu 2017 soočalo njegovo podjetje, skupaj z njegovim izjemnim potencialom rasti v letu 2018. Podpora, varnost, cenovna dostopnost in prilagodljivost še naprej kraljujejo preko ultra konkurenčnega področja skupnega gostovanja.


Soočanje z najbolj agresivnim napadom brutalne sile WordPress varnostni strokovnjaki na Wordfenceu so kdaj videli, Paul, Alia in Chani so se pogumno povezali skupaj.

Alia je bil premočen, a Chani se je pogumno držal močnega. Paul je junaško blokiral spletni promet z militantnih naslovov IP, kar je ustvarilo 14 milijonov napadov na uro. S tem, ko se je Paul hrabro držal, so skrbniki CleverHosta hitro prilagodili obrambo in vrnili napadalce.

Ko se je prah usedel, je CleverHost zagotovil obroke in okrepitve Paulu, Alii in Chani – trije strežniki v oblaku, ki so jih poimenovali po znakih iz franšize znanstvene fantastike Dune. Ker ponudniki skupnih gostovanj dobro vedo, lahko omejeno tehnično znanje ogrozi stranke in osnovno infrastrukturo.

Ustanovitelj CleverHost in izvršni direktor Derek Silva, ki se še naprej veseli, ko je pravkar preprečil tako množičen napad, je še eden izmed naših predstavljenih strokovnjakov, ki proučujejo pravočasne trende v industriji spletnih gostovanj. Naša serija se prijavi z najvišjimi upravljanimi, WordPress, deljenimi in brezplačnimi gostovalnimi storitvami za načrtovanje novosti v trgovini za leto 2018.

CleverHost s sedežem v Kanadi ponuja prilagojen pristop k gostovanju, Derek pa se pogosto prijavi na podporo družbenega klepeta podjetja.

“Veliko tega je v tem, da bomo tam dobili sporočilo o podjetju, kaj delamo dobro, zakaj smo odlični in zakaj bi nas izbrali,” je dejal. “Nato uporabimo vsako priložnost, ko stranke pridejo na vrata, da ponovno investiramo v podjetje, da bi našli učinkovitost, izboljšana varnostna orodja in nove načine za povečanje obsega.”

Pomoč strankam pri iskanju ustreznih tehnologij in orodij za njihov proračun

Derek je pred kratkim preživel nekaj ur v klepetu s potencialno stranko in mukotrpno preučeval podrobnosti, ki bi stranki pomagale izbrati najboljši načrt gostovanja.

“Za enako raven storitve, v smislu podpore in zelo podobne strojne opreme, so prihranili več kot 30% s prehodom na CleverHost,” je dejal. “Z dobro razpravo o tem, kaj so imeli in kaj dejansko potrebujejo, smo jim lahko prihranili nekaj denarja in hkrati povečali naše prihodke.”

Derek in CleverHost namesto, da bi preprosto tekmovali v nasprotju s konkurenco, upoštevali atribute, kot so število spletnih mest, količina prometa in zahteve nadzorne plošče, da bi ugotovili, katera pot je najboljša. Tudi če stranka meni, da se želi prijaviti na najboljši neomejeni načrt storitev, bo CleverHost priporočil manjšo in cenejšo možnost, če obstaja.

“Tako lepo, kot bi bilo z vidika prihodkov, raje bi jih imeli dlje časa v načrtu prave velikosti, v nasprotju s samo denarjem,” je dejal Derek. “Če to pomeni, da nam plačujejo 38 ameriških dolarjev (kanadskih) namesto 80 dolarjev na leto, je to v redu. Mislimo, da bodo dolgoročno srečnejši. Upajmo, da bodo napotili nekaj ljudi, denar pa bomo izplačali drugam. “

CleverHost se drži svojih moči, ko podpira različne jezike

Številni ponudniki gostovanja v skupni rabi najdejo uspeh pri ponujanju prilagodljivih in optimiziranih storitev, ko gre za podporo različnim programskim jezikom in programski opremi. CleverHost se ne razlikuje – z eno izjemo.

Ker se Derek ni razvijal, ima “strastno sovraštvo do JavaScript”. Odličnost pri gostovanju aplikacij Node.js je bila zelo naporna okoljica, ki je v času izvajanja.

“Ruby on Rails je bil veliko lažji, če sem se spravil na glavo in podpiral,” je dejal. “PHP je preprost. Vendar ni nobenega čistega načina, da preprosto zaženete program Node.js in ga pustite zagnanega. “

Od vseh strank CleverHosta samo ena vodi Node.js. Čeprav deljeno gostovanje v resnici ni ciljni trg za Node.js, Derek priznava, da CleverHost morda ni najbolj primeren za širitev trga.

“Če bi radi šli po poti Node.js, bi vam veliko raje pomagal, da bi našli uspeh nekje drugje,” je dejal.

Derek in ekipa CleverHost redno podpirata aplikacije Python in Ruby, skupaj s ponudbo štirih različic PHP-ja. MongoDB so začeli podpirati pred nekaj meseci.

“Skoraj ničesar se nismo pripravljeni naučiti, da bi zadovoljili potrebe strank,” je dejal.

Naslednje leto 2018: Strast do kripto valute odklene nove prihodke

Bratranec je konec leta 2017 prosil Dereka, naj kupi princeskin kostum za njegovo hčer in ga pošlje na Portugalsko. Razočaranje, s katerim so se srečali med poskusom vračila Dereka, je ustvarilo novo vznemirljivo podjetje za CleverHost.

“Očitno bodo dodatni stroški, ko pošiljam fizično blago iz ene države v drugo, toda, če mi bo povrnil 60 kanadskih dolarjev, ki sem jih porabil, to bi ga stalo skoraj 60 dolarjev,” je dejal Derek. “To je smešno, pretirane pristojbine, ki jih plačujete za pošiljanje precej majhnih količin denarja prijateljem in družini v drugi državi prvega sveta.”

Posnetek zaslona računa CleverHost za kriptovalute

CleverHost je pred kratkim začel sprejemati plačila iz 13 omrežij kripto valut.

Od tam se je naučil, kako učinkovitejša in cenovno ugodna bi bila izmenjava z uporabo kripto valute, in odločil se uporabiti znanje pri svojem gostovanju. Poleg privabljanja novega baze strank je kripto valuta dostopnejša za obdelavo.

“Transakcije s kreditnimi karticami me stanejo 2,9% in 29 centov, medtem ko nam ponudnik plačil s kripto valutami zaračuna pol odstotka,” je dejal Derek. “Na koncu vsi zmagajo.”

Novi plačilni protokol sprejema 13 vrst kripto valut, vključno z Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash in Litecoin. S pomočjo CoinPaymenta je CleverHost nov sistem predstavil konec leta 2017 in je že pritegnil svojo prvo stranko.

“Veliko razumem o tehnologiji in načinu njenega delovanja, tako da sem to udobno nastavil,” je dejal Derek. “Resnično upamo, da nam bo to pomagalo spodbuditi rast te skupnosti, v katero sem aktivno vključena in strastna.”

Brezplačna SSL potrdila in spodbujanje strank k varovanju njihovih spletnih mest

Derek je po decembrskem napadu na WordPress brez primere, ki ga je doslej brez primere, dejal, da bo CleverHost večji del leta 2018 porabil za izobraževanje strank o tem, kako igrati aktivne vloge pri zaščiti lastnih spletnih mest. Podjetje začne lastnike spletnih strani na pravi poti z vključitvijo brezplačnih SSL certifikatov v vsak načrt skupnega gostovanja

Čeprav je CleverHost implementiral požarni zid spletne aplikacije ModSecurity in ima vzpostavljene ukrepe za preprečevanje napadov na prijavne strani WordPress in datotek .xmlrc, je Derek dejal, da bo verjetno priporočal druge sisteme za upravljanje vsebine kot del tega, kar imenuje pristop “varnost zaradi nejasnosti”..

Z WordPressom napaja skoraj 30% spleta, priljubljena platforma je pogost cilj. Derek, ki vodi nekaj spletnih dnevnikov o WordPressu, je dejal, da strankam ne bo preprečil uporabe CMS. Namesto tega želi, da bi v celoti razumeli storitve in zahteve vsake možnosti – podobno kot izbiro pravega načrta gostovanja.

“Če kupuješ avto, ga ne dobiš in odpelješ,” je dejal. “Morate vsaj opozoriti in se dejansko naučiti, kaj vse počnejo gumbi in zasloni na dotik. Enako bi morali sprejeti s svojim spletnim mestom. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map