Yahoo! Pregled spletnega gostovanja

“Ko mislite, da je Yahoo !, verjetno slišite ikonične "Jah-hoooOoo!" kako je zaslovel spletni messenger v 90. letih prejšnjega stoletja. Od takrat je spletna blagovna znamka razširila svoje obzorje na celovite rešitve za spletno gostovanje in e-pošto za osebno in poslovno uporabo.


Po pregledu skupnega gostovanja, oblikovalca spletnih strani in e-trgovine je cenovna točka zagotovo ena najbolj privlačnih lastnosti. S stališča cen Yahoo! ostaja konkurenčen najbolj priljubljenim in najbolj dostopnim ponudnikom gostovanja v panogi. Podjetje ne preplavlja uporabnikov s polno količino brezplačnih brezplačnih ponudb, vendar boste našli vse, kar potrebujete za predstavitev novega spletnega mesta – začenši z brezplačno domeno in končavši s 100 dolarji plačanih trženjskih kreditov.

Izdelovalec spletnih strani je opremljen z več tisoč že pripravljenimi temami ali predlogi, ki so namenjene vključitvi obiskovalcev v vaš lijak pretvorbe. Načrti so lepo izdelani, prilagodljivi ter mobilni in SEO prijazni. Če gradite spletno trgovino, lahko stranke plačujejo prek PayPala ali kreditne kartice, možnosti pošiljanja pa lahko nastavite prek USPS.

Ne nazadnje Yahoo! odlikuje gostovanje po e-pošti poslovnega razreda. Pridobite neomejeno hrambo e-pošte za do 1.000 računov in uživajte v brezhibnem upravljanju računov z ene nadzorne plošče. Vse od vaših sporočil do vaših prilog, stikov in koledarjev je zavarovano z 2.048-bitnim šifriranjem in Yahoo! ekipa je poklicana, kadar jih potrebujete.

Vse v celoti, Yahoo! uporabnike spletnih strani z zaupanjem vpelje v svet lastništva spletnih strani. Če iščete stroškovno učinkovito sredstvo za vstop v spletno gostovanje, brez stresa, Yahoo! predstavlja močno ponudbo. “

 • Zagotovljeno 99,9-odstotno nadomeščanje in gostovanje po e-pošti poslovnega razreda
 • BREZPLAČNO graditelj spletnih strani s prilagodljivimi predlogi
 • Idealna spletna mesta za mala podjetja
 • BREZPLAČNI trženjski krediti (vrednost 100 USD)
 • Prijazna podpora je na voljo 24/7
 • Začnite na Yahoo! zdaj.

“Če iščete poceni vstop v spletno gostovanje ali izjemno poceni platformo za gostovanje e-pošte, Yahoo! mora biti na vašem ožjem seznamu potencialnih ponudnikov. Skupina ima oblikovane rešitve, ki so primerne za vse poslovne velikosti, zato plačate le tisto, kar resnično potrebujete od gostitelja.

Medtem ko Yahoo! ni eden od gostiteljev, ki obljublja "neomejeno vse" (pogosto s priloženimi strunami), boste dobili vse, kar potrebujete, po konkurenčni ceni. Letni načrti vključujejo brezplačno prilagojeno registracijo domenskega imena in na vaši strani se boste držali toliko časa, kot je vaš Yahoo! račun je aktiven. Dovoljenja za shranjevanje so v primerjavi s tistimi tekmecev razmeroma nizka, prostor na disku pa bo zagotovo zajemal osnovna spletna mesta. Prav tako imate koristi od brezplačnega ustvarjalca spletnih strani in z njim povezanih tem, ki so vse prilagodljive in mobilnikom prijazne.

Yahoo! kaže svojo resnično vrednost v svoji ponudbi gostovanja po e-pošti: gostovanje e-poštnih sporočil poslovnega razreda, ki je stoodstotno varno in prilagodljivo za potrebe malih in srednje velikih podjetij, podjetij in drugih. Stroškov ni mogoče premagati, enostavno upravljanje pa je zelo privlačno za zaposlenega strokovnjaka.

Na kratko, Yahoo! gostovanje in e-poštne storitve kričijo, "stroškovno konkurenčen!"”

 • Vključen BREZPLAČNI graditelj spletnih mest
 • Prilagodljive teme povleci in spusti
 • 100 USD BREZPLAČNO plačanih reklamnih kreditov
 • Do neomejenih računov e-pošte
 • Zagotovljeno 99,9% uptime
 • Začnite na Yahoo! zdaj.

“Vsi Yahoo! Načrti spletnega gostovanja vključujejo brezplačno orodje za izdelavo spletnih mest s povleci in spusti in na stotine prilagodljivih predlog. Ne glede na to, ali gradite osebni blog ali profesionalno spletno mesto za e-trgovino, lahko preprosto najdete zasnovo, ki bo ustrezala vaši viziji spletne prisotnosti.

Teme za izdelavo spletnih strani – zlasti tiste za e-trgovino – so optimizirane za pretvorbo, SEO prijazno in odzivno na mobilne naprave. Do vašega spletnega mesta ali prodajnega mesta bo dostop dostopen v kateri koli napravi, 100 USD brezplačnih reklamnih dobropisov pa bo pomagalo, da bodo vaše spletne strani iskali spletni blagovni iskalniki. Z izbiro letnega načrta uporabniki dobijo brezplačno ime domene in na tej domeni lahko nastavite tudi poslovno e-pošto.

Ko je vaše spletno mesto prilagojeno in promovirano, spremljajte njegov napredek in analitiko prek mobilne aplikacije Live Insights za iPhone. Yahoo! Gradnja spletnih strani je zasnovana tako, da je preprosta in brez stresa – in to se začne z nizkimi, nizkimi cenami.

Začetek pri 1 USD za vaš prvi mesec, Yahoo! cene graditeljev spletnih strani so tako nizke kot v industriji. Za začetek vam ni treba izvleči kreditne kartice. “

 • Izdelovalec spletnih strani WYSIWYG s 100-odstotno tematsko prilagodljivimi temami
 • Yahoo! obljublja, da bo vaše spletno mesto ohranilo v spletu (zagotovljeno 99,9% uptime)
 • Oblikujte do neomejenih spletnih strani
 • Uporabniki HostingAdvice prejmejo 80% popusta v prvem mesecu!
 • 24/7/365 podpora
 • Začnite na Yahoo! zdaj.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector