Pembangun Laman Web E-dagang Terbaik untuk Setiap Niche (12 Teratas)

Dibina untuk mereka yang mempunyai minat terhadap sesuatu selain daripada reka bentuk dan pembangunan laman web, pembangun laman web e-dagang terbaik memberi peluang kepada pengusaha untuk mempamerkan barang dan perkhidmatan mereka tanpa semua masalah pengekodan dan konfigurasi laman web.


Sebagai contoh, saya mempunyai seorang rakan yang baru-baru ini memutuskan bahawa dia ingin membuat laman web untuk mempromosikan dan menjual kanvas yang dilukis khasnya. Keseniannya telah terkenal di komuniti kecil kami, dan semua orang mendorongnya untuk online. Rakan saya sangat berbakat dengan akrilik, tetapi dia akan menjadi orang pertama yang memberitahu anda bahawa dia tidak tahu apa-apa mengenai reka bentuk atau pembangunan web. Dia meraba-raba beberapa pembangun dalam talian yang menjanjikan dunia kepadanya dan terbukti sangat luar biasa.

Miliknya adalah salah satu daripada banyak kisah yang pernah saya dengar mengenai orang-orang yang ingin membina sebuah kedai dalam talian tetapi dengan segera diliputi oleh banyak pilihan yang tidak membantu. Saya memutuskan untuk memotong gimik pemasaran untuk menyusun senarai pembangun laman web e-dagang yang saya percayai dan akan mengesyorkan.

Pembina Laman Web E-dagang Percuma Terbaik

Siapa yang tidak suka barang percuma? Tidak kira produk atau perkhidmatan yang anda cari, adalah fitrah manusia untuk beralih ke Google untuk pilihan percuma terlebih dahulu sebelum naik ke laluan berbayar. Masalah dengan percuma ketika membuat laman web: Biasanya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Sama ada kualiti sekitar serendah harga, atau tidak percuma selamanya, atau semua perkara di atas.

Kemudian ada perkhidmatan seperti Wix – menantang peluang dengan memberikan platform pembinaan laman web percuma yang melindungi kedua-dua tujuan estetik anda untuk laman web dan anggaran anda. Anda hanya memerlukan e-mel atau akaun Facebook untuk memulakan, dan dengan itu, anda mendapat akses ke ribuan templat, dengan mudah dikategorikan oleh industri. Anda boleh memperluas fungsi laman web anda dengan tambahan yang tersedia di App Market juga. Ini adalah salah satu rancangan hosting permulaan kegemaran kami dan pilihan pembangun laman web yang dihormati di seluruh industri.

Lebih banyak host dan pembangun web percuma »

Pembina Laman Web E-dagang Terbaik untuk Pemula

Keramahan pengguna – khususnya, keramahan pemula – adalah petunjuk utama pembangun laman web yang berkualiti. Tempoh. Mereka tidak mencipta konsep apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat (WYSIWYG) atau kesederhanaan drag-and-drop untuk orang luar biasa yang berpengalaman. Idea platform ini adalah untuk menjadikan pembinaan laman web dapat diakses oleh yang bukan pengekod. Namun, beberapa platform melakukan ini lebih baik daripada yang lain.

Saya mengambil ini: Pembangun pemula terbaik adalah mereka yang membuat persediaan pendek dan membersihkan jalan untuk menyesuaikan kandungan. Sekiranya anda boleh melompat masuk dan mula bermain-main dalam antara muka yang sangat intuitif, membiasakan diri dengan konsep membuat laman web sambil melekat pada hasil akhir anda yang akan datang, anda telah menemui platform mesra pemula yang ideal.

Syarikat terbaik untuk pekerjaan itu memberi anda semua alat untuk membuat laman web yang berfungsi tinggi tanpa mengganggu anda dengan jargon teknikal atau tugas pentadbiran – nama domain percuma dengan pendaftaran adalah contoh terbaik dari ini. Biasanya, pilihan siap sedia, seperti banyak tema industri dan templat laman web pilihan, lebih disukai; namun, ada garis baik antara mesra pemula dan luar biasa. Tuan rumah kegemaran kami untuk pemula menawarkan pembina laman web percuma, domain percuma, dan banyak alat mesra pemula untuk melancarkan dan mengembangkan kedai dalam talian:

Lebih banyak pembangun laman web mesra pemula »

Pembina Laman Web E-dagang Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Sekarang, katakan anda melancarkan kedai dalam talian – mungkin mengubah perdagangan atau hobi anda menjadi aliran pendapatan sekunder, atau mungkin mengembangkan kehadiran dalam talian untuk kedai batu bata anda yang menawarkan pakaian vintage dan koleksi bergaya. Pemilik kedai dalam talian adalah seperti pemilik laman web pemula kerana biasanya mereka tidak mahu membincangkan perincian domain, SEO, atau CSS tersuai. Mereka mahu menumpukan perhatian pada kerajinan mereka, inventori mereka, dan tentu saja keuntungan mereka!

Perkhidmatan pembangun laman web e-dagang terbaik menghadapi cabaran untuk menyelaraskan proses pembangunan untuk pemilik perniagaan kecil:

Lebih banyak pembangun laman web eCommerce »

Pembina dan Pengehosan Laman Web E-dagang Terbaik untuk Perusahaan

Bagi mereka yang berada di arena perusahaan, keperluan pembangunan laman web meningkat secara menyeluruh. Anda memerlukan lebih banyak simpanan, lebih banyak halaman, mungkin lebih banyak pilihan inventori produk dan alat e-dagang, dan pasti lebih banyak lebar jalur dan sokongan. Lazimnya, pembangun WYSIWYG yang disukai oleh pemula tidak semestinya sukar, tetapi platform CMS seperti Magento lebih dari sekadar tugas.

Logo pembangun laman web eCommerce teratas

Pemilik laman web perusahaan mungkin mencari pelayan khusus atau penyedia VPS untuk memenuhi keperluan pembinaan laman web mereka, dan dalam kedua-dua keadaan, kemungkinan tuan rumah anda akan memudahkan memuat turun dan memasang platform eCommerce pilihan anda (contohnya, Magento, PrestaShop, atau WordPress / Woocommerce).

Kami menampilkan beberapa hos yang paling popular dan boleh dipercayai untuk pelanggan perusahaan di bawah ini, yang secara khusus menyoroti rancangan khusus; namun, ingatlah bahawa kebanyakan host yang berdedikasi ini menawarkan perkhidmatan VPS juga.

Lebih banyak rancangan untuk eCommerce perusahaan »

Yang Berhormat: 2 Pembangun Laman Web Yang Perlu Diperhatikan untuk e-dagang

Dan sekarang, untuk naib juara! Niche hosting eCommerce berdaya saing, dan sukar untuk berdebat dengan poin harga rendah dan set ciri kaya dari host popular yang telah kita bincangkan di sini hari ini. Walaupun begitu, kita akan lalai sekiranya kita tidak memberi anggukan kepada beberapa nama yang dikenali ramai.

Shopify dan Volusion bukan untuk semua orang. Harga mereka sahaja sudah cukup untuk membuat pemilik kedai berfikir panjang dan sukar sebelum mendaftar. Persembahan bukanlah keistimewaan mereka. Seseorang tidak memilih untuk bekerjasama dengan salah satu daripada penyedia ini untuk spesifikasi perkakasan. Ini adalah ciri khusus eCommerce yang telah membina reputasi jenama.

Walaupun tuntutan kemasyhuran Shopify tentunya merupakan penyatuan yang mudah dengan platform media sosial dan butang BUY NOW yang ikonik, Volusion adalah platform terkemuka ketika datang ke perkhidmatan pedagang seperti pemprosesan pembayaran dan penjejakan inventori. Lihat ulasan pakar kami di bawah.

Saya rasa kami telah membuat kes untuk setiap rakan di pasaran untuk pembangun laman web eCommerce – dari rakan artis saya yang sangat berbakat hingga ke wannabe-Amazon seterusnya. Nasihat terakhir saya: Perlakukan tuan rumah web anda sebagai rakan dan rakan anda dalam membina perniagaan anda. Cari pasukan yang boleh anda percayai, dengan pelayan yang boleh anda percayai. Semoga berjaya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map