Kajian InMotion VPS (2020) – Penilaian Web Hosting Dari Pakar Kami

Terdapat banyak tempat untuk mencari tinjauan VPS InMotion, tetapi pemeriksaan mendalam kami mengenai salah satu hos kegemaran kami akan memberi anda semua maklumat yang anda perlukan untuk memutuskan rancangan mana yang sesuai untuk anda.


Sejak awal, InMotion Hosting telah menumpukan pada dua tujuan: menggembirakan pelanggan dengan sokongan yang luar biasa dan melabur dalam infrastruktur yang sangat stabil dan berprestasi. Pada masa itu, hanya sedikit pelanggan yang mampu beralih dari hosting bersama ke pelayan khusus, pada dasarnya satu-satunya pilihan yang ada. Dengan menggunakan kebolehpercayaan dan kehebatan pelayan khusus dan membahagikannya di antara segelintir pelanggan, InMotion menjadi salah satu hos pertama yang menawarkan pelayan peribadi maya.

Sebagai salah satu pelopor hosting VPS, tidak ada kejutan bahawa InMotion tetap menjadi salah satu pilihan utama kami. Syarikat ini mengimbangi seni bina berteknologi tinggi dan berprestasi tinggi dengan beberapa juruteknik sokongan paling pantas dan mesra dalam perniagaan. Teruskan membaca untuk pemeriksaan mendalam mengenai perkhidmatan hosting VPS inovatif InMotion.

Ulasan InMotion VPS Hosting: Penilaian 4.7 / 5.0

Diketuai oleh perkakasan berkuasa tinggi syarikat, InMotion menawarkan banyak koleksi ciri dengan harga yang mudah dan mudah diakses oleh pengguna. Pelanggan dari semua peringkat pengalaman akan mendapat keuntungan daripada pemacu keadaan pepejal khas syarikat, yang menjadikan pemuatan halaman hingga 20 kali lebih cepat daripada infrastruktur pemacu cakera keras standard.

InMotion mengimbangkan prestasi mentah dengan pertimbangan yang teliti untuk kelebihan dan sandaran, bersama dengan kemas kini dan tampalan keselamatan yang diuruskan. Setiap tiga konfigurasi VPS dilengkapi dengan Launch Assist, program onboarding syarikat yang menjadikan pentadbir sistem tersedia untuk pelanggan baru selama dua jam, secara percuma. Masa mereka dapat dihabiskan untuk memindahkan laman web atau aplikasi anda dari host sebelumnya, mengoptimumkan pelayan anda, mengkonfigurasi lapisan keselamatan anda, antara pilihan lain. Anda boleh membaca semua pemikiran dan reaksi kami terhadap perkhidmatan VPS InMotion dengan membaca ulasan kami:

Lihat hos VPS bertaraf tinggi lain »

Bagaimana Perbandingan Hosting InMotion Dengan Pesaing?

Dengan begitu banyak ciri yang disertakan dalam rancangan yang berpatutan, InMotion secara semula jadi mendapat markah yang sangat tinggi untuk hosting VPS. Namun, bergantung pada keperluan hosting anda, kami menyedari bahawa InMotion mungkin bukan yang paling sesuai untuk laman web anda. Untuk melihat perbandingan InMotion dengan penyedia VPS teratas yang lain, lihat tiga kegemaran utama kami dalam kategori:

Lihat hos VPS bertaraf tinggi lain »

Ulasan Hosting VPS InMotion “Cloud”: Penilaian 4.9 / 5.0

Anda tahu bagaimana semua kotak adalah segi empat tepat, tetapi segi empat sama tidak semestinya kotak? Perkara yang sama boleh dikatakan untuk infrastruktur awan dan pelayan peribadi maya. Dalam kes InMotion, kedua-duanya adalah satu dan sama.

Syarikat meletakkan premium pada ketersediaan dan waktu operasi pelayan dengan membuat kelompok perkakasan yang berlebihan. Dikuasakan oleh platform virtualisasi Virtuozzo, pelayan syarikat menggandakan data dan proses pelayan pelanggan dalam masa nyata; jika ada yang gagal, pelayan lain bersedia sepenuhnya untuk memikul dan memikul beban. Sekiranya anda mencari yang terbaik dari kedua-dua dunia, baca terus ulasan penuh kami mengenai rancangan hosting berasaskan awan InMotion:

Lihat hos awan bertaraf tinggi lain »

Ulasan Hosting VPS InMotion “Managed”: Penilaian 4.7 / 5.0

Perkhidmatan terurus, yang meminimumkan jumlah kerja IT yang perlu dilakukan oleh pasukan anda dalam menguruskan VPS anda, membantu pelanggan memberi tumpuan kepada peningkatan pendapatan dengan menumpukan pada objektif perniagaan berbanding kemas kini pelayan. Dengan InMotion Hosting, perkhidmatan terurus memerlukan sandaran automatik, patch keselamatan, kemas kini sistem operasi, dan dua jam perkhidmatan dari pentadbir sistem.

Walaupun rancangan pelayan maya InMotion secara semula jadi dikendalikan secara lalai, anda boleh menambahkan perkhidmatan atau masa tambahan dengan pentadbir sistem secara à la carte atau sebagai sebahagian daripada kontrak bulanan. Pelanggan yang menambah perkhidmatan yang diuruskan lebih cenderung menggunakan sokongan tambahan untuk memasang langkah keselamatan tambahan, menyiapkan cache Varnish, memasang NGINX, atau mengotomatisasi pelbagai tugas pelayan, antara lain prestasi, kestabilan, dan operasi keselamatan. Anda boleh membaca mengenai perkhidmatan terurus InMotion dalam ulasan penuh kami, sorotan yang terdapat di bawah:

Lihat hos VPS bertaraf tinggi lain »

Ulasan VPS InMotion “SSD” Hosting: Penilaian 4.7 / 5.0

Menetapkan InMotion daripada hos arus perdana lain adalah penyertaan pemacu keadaan pepejal, atau SSD syarikat, di seluruh infrastrukturnya. Perkakasan yang lebih baru dan agak lebih mahal memberi isyarat kepada pelanggan bahawa InMotion akan mengambil langkah tambahan untuk memberikan pengalaman hebat dan berprestasi bagi pemilik laman web dan pengunjung yang datang ke laman web mereka. Kami menghargai tuan rumah yang mensasarkan pelanggan yang lebih maju dan selera mereka yang halus, berbanding pemula yang hanya mencari pilihan termurah.

SSD hanyalah bahagian pertama perhatian InMotion terhadap kepantasan. Syarikat ini menawarkan konfigurasi perisian yang telah dibina dan dioptimumkan yang tersedia sebagai tambahan satu klik. Pelanggan boleh memilih timbunan LAMP standard, atau pilihan bertenaga NGINX yang mempercepat pemuatan halaman untuk laman WordPress atau aplikasi PHP. Lihat bagaimana rancangan InMotion VPS dapat membantu laman web anda mencapai puncaknya dengan membaca ulasan kami di bawah:

Lihat hos VPS bertaraf tinggi yang lain dengan SSD »

Penilaian VPS InMotion lain mengikut Ciri

Walaupun SSD, perkhidmatan terurus, dan infrastruktur bertenaga awan akan cukup untuk meyakinkan kebanyakan pelanggan baru, kami benar-benar memahami mereka yang memerlukan lebih banyak butiran sebelum membuat perjanjian dengan host baru. Kami menendang ban rancangan VPS InMotion dan dapat menjelaskan bagaimana syarikat menghadapi penyedia lain di ruang tersebut.

Ciri-ciri: Penilaian 4.8 / 5.0

InMotion menawarkan sebilangan besar ciri dan percuma yang anda harapkan dari penyedia hosting di atas rata-rata. SSD dan seni bina awan akan menjadi tajuk utama, tetapi pakej VPS mendalam syarikat dilengkapi dengan beberapa alat lain untuk mendorong laman web yang berjaya:

 • Pemacu keadaan pepejal melakukan sehingga 20 kali lebih pantas daripada pemacu cakera keras tradisional.
 • Tangkapan gambar secara langsung membuat sandaran fail dan proses pelayan dalam masa nyata.
 • Perkakasan dengan ketersediaan tinggi memastikan laman web atau aplikasi anda akan sentiasa tersedia.
 • cPanel dan WHM menolong anda menguruskan perkhidmatan hosting web anda.
 • Pengurusan pelayan mengurus kemas kini perisian dan patch keselamatan.
 • Sijil SSL percuma dan perlindungan DDoS mempertahankan laman web anda daripada serangan.
 • Akses root penuh memberikan kawalan sepenuhnya ke atas perkakasan anda.
 • Penghijrahan laman web percuma merangkumi fail laman web, pangkalan data, dan rekod domain.

Kami sangat gemar InMotion untuk memasukkan Launch Assist, atau sehingga dua jam masa pentadbir sistem untuk membantu memulakan pelanggan baru dengan rancangan VPS baru mereka. Perhatian peribadi memastikan persekitaran hosting akan dikonfigurasi dengan sempurna dan disesuaikan dengan keperluan khusus pelanggan.

Harga: 4.8 / 5.0 Penilaian

Pelan hosting InMotion berada di tempat yang tepat antara kemampuan pengguna yang mesra pengguna dan alat yang kaya dengan pemaju. Menarik kepada pelanggan di seluruh spektrum pengalaman hosting, perkhidmatan syarikat berharga seiring dengan yang lain di industri. Dengan harga yang sangat berpatutan $ 22,99 sebulan, InMotion sebenarnya mempunyai lebih banyak storan dan lebar jalur daripada kebanyakan pesaing.

Tangkapan skrin harga VPS InMotion Hosting

Harga InMotion setanding dengan harga pesaing tetapi menggandakan jumlah sumber yang ditawarkan oleh beberapa syarikat lain.

Di atas harga berpatutan InMotion untuk pelayan maya, syarikat ini menawarkan salah satu jaminan pengembalian wang paling murah dalam perniagaan. Pelanggan yang mendaftar sekurang-kurangnya enam bulan untuk paket bersama, VPS, atau penjual semula dapat menerima pengembalian dana penuh (tolak pendaftaran domain dan bayaran untuk perkhidmatan tambahan) dalam 90 hari – tiga kali lebih lama daripada syarikat hosting biasa.

Kebolehpercayaan dan Sokongan: 4.5 / 5.0 Rating

Termasuk percuma dengan semua pakej hosting, sokongan InMotion tersedia sepanjang waktu untuk menjawab pertanyaan pelanggan melalui panggilan telefon, e-mel, sembang langsung, tutorial dalam talian, atau pangkalan pengetahuan yang luas dengan ribuan artikel. Syarikat ini memberikan jaminan masa operasi di atas rata-rata di semua rancangan hosting dengan bergantung pada perkakasan jenama nama, termasuk pelayan dan router Dell dari Brocade dan Cisco.

Pasukan pakar sokongan InMotion rata-rata empat tahun pengalaman web hosting profesional, dan mereka tidak dibenarkan berkomunikasi dengan pelanggan sehingga mereka menyelesaikan rejimen latihan dalaman yang berat. Setiap ejen sokongan mesti mendaftar sekurang-kurangnya 160 jam perendaman dengan tumpukan LAMP syarikat (Linux, Apache, MySQL, dan Perl, Python, dan PHP), program e-mel, dan CentOS.

Infrastruktur Ketersediaan Tinggi InMotion Hosting Mengatur Nada

Sunil dan Todd tidak pernah mengambil dana luaran untuk mengembangkan InMotion Hosting, yang bermaksud syarikat itu telah berkembang sejak tahun 2001 semata-mata berdasarkan kekuatan infrastruktur dan sokongan syarikat. Syarikat ini menganjurkan lebih daripada 300,000 domain dan menerima lebih daripada 27,000 pujian daripada pelanggan pada tahun 2016.

Ketika syarikat menjangkau dua dekad rancangan hosting yang boleh dipercayai, pelanggan dapat melihat dengan jelas faedahnya bergaul dengan host yang memberi perhatian untuk mengekalkan perkakasan dan perkhidmatan pelanggan yang terkemuka. Dari perkakasan berkuasa tinggi hingga sokongan langsung dan penuh perhatian, kami sangat mengesyorkan InMotion Hosting untuk pemula, pemaju berpengalaman, dan perniagaan dari semua saiz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector