15 Pembangun & Pengehosan Laman Web Percuma Terbaik (2020)

Mencari pembangun laman web percuma dan perkhidmatan hosting seperti oasis yang kaya dan subur di tengah padang pasir – ideal yang sempurna, tetapi seringkali hanya fatamorgana.


Pembangun laman web terbaik adalah alat yang membolehkan anda membuat laman web yang indah tanpa perlu membuat kod. Walaupun anda cukup baik dengan reka bentuk web, pembangun laman web boleh menjadi penyelesaian yang cepat dan berkesan apabila anda tertekan untuk waktu.

Lebih baik lagi, banyak penyedia hosting menawarkan pembangun laman web secara percuma sebagai sebahagian daripada perkhidmatan mereka. Pilihan teratas kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk membina laman web yang cantik dan dapat dilayari dengan cepat. Dengan 15 hos berbeza untuk dipilih, tidak ada kekurangan pilihan. Kami membahagikannya kepada beberapa kategori untuk membantu anda memilih pembina laman web terbaik berdasarkan matlamat dan anggaran khusus anda.

Keseluruhan Terbaik: Pembina Laman Web Percuma & Pelan Hosting

Anda tidak seharusnya merasa seperti menggunakan pembangun laman web dengan jalan keluar yang mudah. Pembangun laman web boleh membuat laman web yang sama baiknya dengan kod tangan, dalam masa yang singkat. Perkara yang sama berlaku kerana mempunyai keraguan menggunakan pembina laman web percuma – tidak ada rasa malu untuk mengambil alih apabila ia adalah pilihan yang baik!

Pembina laman web yang berkualiti adalah kesederhanaan dan fleksibiliti yang dibentuk menjadi satu. Pilihan terbaik menawarkan banyak storan, bersama dengan pengalaman seret dan lepas yang membolehkan anda menambahkan teks, gambar, dan butang dengan mudah. Memandangkan lebih banyak orang kini mengakses web melalui peranti mudah alih dan bukannya desktop, pembangun laman web pilihan anda juga harus menawarkan reka bentuk responsif untuk penyemakan imbas web mudah alih.

Wix adalah industri yang unggul dalam membantu bahkan pengguna yang paling tidak berpengalaman dalam talian. Versi ringan setiap alat tersedia secara percuma, membolehkan pengguna memahami platform mana yang akan digunakan dalam jangka panjang. Lihat ulasan kami di bawah ini untuk mengetahui arah mana yang terbaik untuk anda:

Lihat rancangan pembangun laman web dan hosting lain »

Pembina Laman Percuma & Nama Domain Dengan Hosting Berbayar

Kami sentiasa menyokong untuk memanfaatkan sepenuhnya rancangan hosting anda. Dengan melaburkan hanya beberapa dolar per bulan, pemilik laman web dapat membuka banyak kelebihan dan ciri tambahan yang benar-benar dapat menarik perhatian pengguna anda dan meningkatkan fungsi laman web anda. Tuan rumah dalam kategori ini mempunyai tawaran terbaik untuk tambahan yang dapat membuat perbezaan besar dalam kualiti, rupa, dan nuansa laman web anda.

Tidak ada potongan nilai untuk mendapatkan nama domain percuma ke dalam pakej yang sudah manis. Host ini bukan sahaja menawarkan pembina laman web percuma, tetapi mereka juga mempunyai pendaftaran domain percuma.

Lihat rancangan pembangun laman web dan hosting lain »

Pembina Laman Percuma untuk Hosting WordPress

Sebagai platform blogging teratas dan salah satu nama terbesar dalam reka bentuk web, WordPress menguasai sekitar 30% laman web dunia. Tidak hairanlah jika banyak host menawarkan WordPress terbina dalam dengan pemasangan satu klik, fungsi pemalam dan sokongan bersepadu. Setiap orang dari awal blogger hingga pengekod canggih menganggap WordPress sebagai pilihan yang sesuai untuk membuat laman web.

WordPress memang mempunyai keluk pembelajaran yang curam berbanding dengan pembangun laman web. InMotion Hosting melihat ini dan mencipta BoldGrid, pembangun laman web yang merangkumi persekitaran WordPress. BoldGrid menyediakan elemen drag-and-drop yang mempermudah editor WordPress untuk pengalaman membina laman web yang lancar. Walaupun anda mempunyai pengekodan selama bertahun-tahun, BoldGrid dapat membantu anda memanfaatkan WordPress sepenuhnya.

Lihat hos WordPress yang lain »

Pembina Laman Percuma Lain Dengan Hosting Berbayar

Sejauh ini, kami telah menunjukkan kepada anda pilihan hosting web terbaik yang dilengkapi dengan ciri-ciri tertentu. Kami juga ingin berkongsi senarai akhir hos tambahan ini yang kami rasa patut disemak. Kami tidak mahu anda melepaskan peluang untuk mencari tuan rumah ideal anda dengan pembina laman web percuma, jadi kami meletakkan semuanya di luar sana.

SiteGround menawarkan Weebly sebagai pembina laman webnya dan memberikan bantuan penyediaan langsung untuk memulakan anda dengan cepat. Host lain yang disenaraikan di bawah mempunyai platform pembangun laman web proprietari mereka sendiri. Untuk pelayan awan yang kuat dengan penyebaran yang cepat, lihat 1&1, yang juga menggunakan alat SEO dan pemasaran yang mantap.

Lihat lebih banyak hos terbaik tahun ini »

Pembina Laman Percuma Terbaik & Hosting untuk “eCommerce”

Sekiranya anda akan menjadi tuan rumah kedai dalam talian, fungsi eCommerce di laman web anda adalah suatu keharusan. Peruncit dalam talian ingin memilih pembangun laman web yang mempunyai pelbagai reka bentuk templat, dan kemampuan untuk mengumpulkan pembayaran melalui pelbagai cara: kad kredit utama, akaun cek, dan sistem pembayaran dalam talian seperti PayPal dan Google Pay. Pembangun laman web terbaik dengan eCommerce mempunyai semua ini dan banyak lagi.

Volusion menyediakan persekitaran hosting bersama percuma untuk orang di ruang niaga. Ini adalah pilihan utama kami untuk eCommerce kerana banyaknya ciri untuk memaparkan, mengiklankan, dan menjual produk. Selain itu, Volusion menawarkan integrasi dengan platform media sosial dan peruncit utama seperti Amazon.

Lihat pembangun laman web eCommerce yang lain »

Pembina Laman Percuma Terbaik & Hosting untuk “Perniagaan Kecil”

Sebaik-baiknya, anda seharusnya dapat memindahkan kedai ibu dan pop anda secara dalam talian tanpa perlu mengambil kakitangan baru, mempelajari kemahiran baru, atau menunggu terlalu lama untuk membina laman web anda. Sama ada anda memiliki restoran, tempat tidur dan sarapan, kedai pembaikan, atau kedai perhiasan, menjaga kos adalah nama permainan.

Perkara terbaik mengenai memilih pembina laman web percuma untuk perniagaan kecil anda adalah bahawa ia sangat mengurangkan kos overhead anda untuk masuk dalam talian. Pemenang kami untuk pembangun laman web terbaik untuk perniagaan kecil adalah Wix kerana kemudahan penggunaannya yang luar biasa dan masa pemulihan yang cepat. Anda boleh menyiapkan laman Wix dalam masa empat minit dengan penyunting drag-and-drop WYSIWYG yang memberi anda kawalan penuh terhadap rupa dan nuansa laman web anda. Interaksi pelanggan, seperti membuat janji temu dan membuat tempahan, semudah mungkin dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan jenama anda.

Lihat rancangan pembangun laman web dan hosting lain »

Pembina Laman Percuma Terbaik & Hosting dengan “Tanpa Iklan”

Iklan mempunyai tempat di pasaran dalam talian, dan pembangun laman web percuma sering mengimbangi kos penyelenggaraan dengan meletakkan iklan kecil di laman web anda. Semakin banyak bukti menunjukkan bahawa pengguna laman web tidak begitu gemar melihat iklan.

Untuk memberikan pengalaman bebas iklan kepada pengunjung anda, jangan lebih jauh daripada pilihan kami untuk pembangun laman web tanpa iklan terbaik, Weebly. Akaun Weebly percuma hanya memaparkan pautan kecil kembali ke Weebly, dan pakej peningkatan yang berpatutan menghilangkannya. Antara muka penyuntingan ringkas Weebly bermaksud platform ini sesuai untuk pemula, mesra SEO, dan dilengkapi dengan alat analisis dan pemasaran untuk mengoptimumkan dan mengewangkan laman web anda.

Lihat rancangan pembangun laman web dan hosting lain »

Percuma & Kaedah Kos Rendah untuk Membuat Laman Dari Awal

Memuat naik laman web seperti memasuki ruangan: anda tahu dalam beberapa minit sama ada anda mahu berada di sana atau tidak. Estetika dan kebolehgunaan ruang maya menjadikan semua perbezaan berapa lama masa yang diluangkan oleh pengunjung di sana. Kajian pada tahun 2015 oleh Adobe mendapati bahawa 38% orang akan berhenti terlibat dengan laman web sekiranya kandungan atau susun aturnya tidak menarik.

Sekiranya anda tidak tahu apa-apa tentang reka bentuk web, jangan risau – anda masih boleh mempunyai laman web menarik yang membuatkan pengunjung ingin terus.

Laman web yang menarik boleh menjadi milik anda tanpa mengira pengalaman anda (atau kekurangan) dalam reka bentuk. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak pilihan untuk web hosting yang disertakan dengan fungsi dan sokongan pembangun laman web terbina dalam. Tidak perlu mengikuti kursus reka bentuk web dan grafik yang mahal – pembangun laman web mempunyai semua yang anda perlukan untuk menyediakan kehadiran dalam talian berjenama khas dan mesra pengguna.

Memilih hos web adalah sama pentingnya dengan mencari hos dengan ciri-ciri yang paling penting bagi anda. Mendapatkan harga yang baik adalah mustahak, tetapi anda juga ingin memilih hos yang mempunyai apa yang anda perlukan untuk berjaya – sama ada perkhidmatan pelanggan 24/7 yang boleh dipercayai atau pilihan templat terbesar. Host web berharga dengan harga yang kompetitif, jadi luangkan masa anda untuk meneliti banyak host di laman web kami untuk mencari yang terbaik untuk anda. Laman web impian anda dapat dicapai!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map