10 Terbaik: Hosting Laman Web dengan Templat & Pembangun Laman Percuma (2020)

Tidak diragukan lagi internet telah mempengaruhi cara orang berinteraksi dengan perniagaan, dan hosting laman web dengan templat juga mempengaruhi bagaimana pengusaha tersebut membina jenama mereka dalam talian. Hari ini, lebih daripada 80% pengguna akan meneliti produk dan perkhidmatan syarikat dalam talian sebelum membuat pembelian. Anehnya, 40% perniagaan kecil masih tidak mempunyai laman web yang beroperasi.


Mengekalkan kehadiran web yang berkesan berfungsi untuk meningkatkan keterlihatan dan jangkauan perniagaan. Dan, jika anda ingin menonjol dari persaingan, membina laman web untuk perniagaan anda telah menjadi prasyarat. Salah satu sebab perniagaan kecil tidak berada dalam talian ialah sebilangan pengusaha baru merasa terintimidasi oleh kos dan kesukaran teknikal pembangunan web.

Tetapi mereka tidak perlu! Di sini, kita akan melihat 10 host terbaik yang menawarkan hosting laman web dengan templat sebagai sebahagian daripada pakej harga berpatutan mereka.

Hosting Laman Web Percuma Terbaik dengan Templat

Rupa, rasa, dan organisasi logik laman web adalah beberapa faktor terpenting yang menentukan kejayaannya. Pengunjung akan berhenti dalam masa 60 saat jika reka bentuk laman web kelihatan terlalu sibuk, teksnya terlalu kecil, atau jika terlalu banyak langkah yang perlu diambil untuk mencapai hasil yang diinginkan. Berita baiknya adalah, dengan alat yang betul, anda tidak perlu mempunyai gelar empat tahun dalam reka bentuk grafik atau banyak wang tunai untuk memastikan laman web anda memberikan bahagian terbaik perniagaan anda kepada pengguna dalam talian.

Penyedia di bawah ini menawarkan pakej hosting percuma yang lengkap dengan pelbagai templat laman web yang indah yang akan melengkapkan jenama dan estetika perniagaan anda. Meliputi pelbagai jenis perniagaan dan industri, dari fesyen dan kecantikan hingga fotografi dan restoran, templat ini menawarkan kenderaan yang sempurna untuk menjangkau calon pelanggan dan membangun jenama anda di web. Pastikan anda membaca ulasan penuh kami di bawah ini yang merangkumi semua tawaran hos ini dalam perniagaan dalam talian anda.

Lebih banyak hos pembina laman web terbaik »

Hosting Laman Web Terbaik dengan Templat “Responsif”

Jumlahnya ada, dan mereka memberitahu bahawa orang suka berbelanja di telefon mereka. Lebih daripada 50% dari semua lalu lintas laman web berasal dari peranti mudah alih, dan 80% pengguna menggunakan telefon mereka untuk membeli-belah dalam talian. Itulah sebabnya sangat mustahak untuk menggunakan tema responsif yang menghadirkan laman web anda dengan lancar di kedua-dua desktop dan peranti mudah alih untuk memastikan pengalaman pelanggan yang terbaik.

Banyak hos menawarkan templat responsif sebagai sebahagian daripada pakej hosting mereka. Walau bagaimanapun, hos di bawah mendapat penagihan teratas dengan beratus-ratus tema yang dijamin menjadikan jenama anda kelihatan paling baik tidak kira pada peranti yang dilihat. Templat host ini semuanya dapat disesuaikan sepenuhnya, dan editor drag-and-dropnya memungkinkan untuk membuat laman web yang menakjubkan dan responsif tanpa perlu membuat kod. Lihat ulasan lengkap kami di bawah ini dan lihat bagaimana tema dan set ciri responsif host ini dapat membezakan anda daripada persaingan.

Lebih banyak hos pembina laman web terbaik »

Hosting Laman Web Terbaik dengan Tema “Profesional”

Pengalaman pengguna (UX) lebih daripada sekadar kata kunci. Perniagaan moden semakin memperuntukkan sumber untuk mengkaji dan meningkatkan cara pelanggan berinteraksi dengan jenama mereka dalam talian – dan dengan alasan yang baik. Lebih daripada 88% pengguna tidak mungkin kembali ke laman web jika mereka mempunyai pengalaman buruk. Itulah sebabnya penting bagi perniagaan untuk menggunakan reka bentuk yang menjangkakan apa yang dicari oleh pelanggan dalam talian anda.

Laman web restoran, misalnya, perlu memperlihatkan estetika dan fungsi yang jauh berbeza daripada, misalnya, jurugambar profesional. Walaupun banyak hos menawarkan templat khusus industri, tidak banyak yang dapat menandingi tema yang dirancang secara profesional yang disediakan oleh hos di bawah ini kepada penggunanya. Sama ada anda ingin memulakan laman web eCommerce yang berfungsi penuh dengan keranjang belanja dan pembayaran atau laman fotografi untuk mempamerkan portfolio anda, tuan rumah ini telah anda lindungi. Bacalah ulasan komprehensif kami untuk melihat bagaimana hos ini dapat membantu anda menarik perhatian pelanggan anda dalam talian.

Lebih banyak hos pembina laman web terbaik »

Hosting Laman Web Terbaik dengan Templat “HTML / CSS”

Lebih dari 95% laman web menggunakan CSS dan 77% menggunakan HTML. Untuk pembangun profesional atau mereka yang mempunyai sedikit pengetahuan pengekodan, HTML dan CSS memberikan kemampuan untuk menyesuaikan templat laman web yang menyokong bahasa.

Perkhidmatan hosting laman web bertaraf tinggi kami yang merangkumi templat yang sesuai dengan HTML / CSS ada di bawah. Tema-tema yang ditawarkan oleh tuan rumah ini lengkap dengan penyunting kod tersuai terbina dalam. Ini membolehkan pemilik laman fleksibiliti untuk menyesuaikan laman web dengan spesifikasi yang tepat. Penyunting ini juga menawarkan persekitaran ujian untuk melihat bagaimana coretan kod akan berfungsi untuk mengoptimumkan interaksi pengunjung. Lihat ulasan lengkap kami di bawah untuk melihat semua yang boleh ditawarkan oleh BoldGrid kepada usahawan yang mahir dalam bidang teknologi.

Lebih banyak hos pembina laman web terbaik »

Hosting Laman Web Terbaik dengan Templat “Mudah Alih”

Dalam persekitaran teknologi berat mudah alih hari ini, sangat penting laman web anda dioptimumkan untuk prestasi terbaik di semua peranti. Kajian menunjukkan bahawa 47% pengguna mudah alih mengharapkan halaman dimuat dalam masa dua saat, dan bahawa walaupun kelewatan respons halaman satu saat dapat mengakibatkan pengurangan penukaran sebanyak 7%. Reka bentuk mudah alih yang berkesan juga dapat memberi kesan positif kepada SEO, kerana reka bentuk responsif menerima kredit dari algoritma mesin pencari.

Bluehost menawarkan akses ke pembangun laman khusus mobile, goMobi, yang termasuk sebagai sebahagian daripada rancangan hosting Bluehost. Pembangun laman web yang mudah alih menghilangkan beban kos tinggi yang biasanya dikaitkan dengan pengambilan agensi reka bentuk profesional, dan pelbagai templat responsif menawarkan fleksibiliti ketika memilih reka bentuk yang sesuai untuk perniagaan dalam talian anda. Ulasan penuh mengenai ciri hos ini ada di bawah. Pastikan anda membaca untuk mengetahui bagaimana tuan rumah dapat membantu anda mengembangkan laman web yang akan kelihatan baik di platform mana pun – mudah alih, tablet atau desktop.

Lebih banyak hos pembina laman web mesra mudah alih yang terbaik »

Hosting Laman Web “WordPress” Terbaik dengan Templat

Sekiranya anda membina laman web baru untuk perniagaan anda atau sudah mempunyai satu dalam talian, kemungkinan besar ia berjalan di WordPress. CMS menguasai hampir 27% web dan mempunyai bahagian pasaran 60% di antara semua sistem pengurusan kandungan. Pesaing terdekatnya, Joomla, digunakan oleh hanya 6.3%.

WordPress popular kerana beberapa sebab. Tema ini responsif dan lebih daripada 51,000 pemalam tersedia di platform untuk menyesuaikan laman web untuk hampir semua tujuan. Anda boleh menemui beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu, tema percuma dan premium di seluruh komuniti WordPress dan agensi pembangunan komersial. Sekiranya anda ingin bangun dan berjalan dengan WordPress, pilih hos yang menawarkan CMS yang telah dipasang sebelumnya dan menjadikan penggunaannya intuitif. Lihat tinjauan kami untuk mengetahui bagaimana hos WordPress peringkat teratas membawa kesederhanaan WYSIWYG ke platform yang terkenal dengan keluk pembelajaran yang agak curam.

Lebih banyak hos pembangun laman web WordPress terbaik »

Hosting Laman Web “Weebly” Terbaik dengan Templat

Walaupun Weebly menawarkan pakej hosting sendiri, syarikat tersebut telah menjual lesen pembangun web eksklusifnya kepada host lain yang ingin menawarkan perkhidmatan tersebut sebagai nilai tambah pada pakej mereka. Lebih daripada 30 juta orang telah membuat laman web dengan Weebly, dan populariti ini banyak disebabkan oleh kemudahan penggunaan pembangun web.

Pembangun web Weebly menawarkan persekitaran drag-and-drop dan banyak templat khusus industri yang menjadikan pengembangan web sebagai proses intuitif yang tidak memerlukan pengetahuan pengekodan. Dengan pakej termasuk pembangun web Weebly bermula hanya $ 1,99 sebulan, hos di bawah adalah pilihan kami untuk penjual semula alat Weebly terbaik. Harganya mungkin rendah, tetapi nilainya tinggi. Baca ulasan penuh kami dan ketahui betapa mudahnya laman web Weebly anda dalam talian.

Lebih banyak hos pembina laman web terbaik »

Hosting Laman Web “Joomla” Terbaik dengan Templat

Komuniti Joomla yang terdiri daripada 500,000 penyumbang dan lebih daripada 68 juta muat turun telah menjadikan perisian sumber terbuka sebagai CMS kedua paling popular di web. Pembangun Joomla komited pada falsafah sumber terbuka untuk menjadikan perisian ini tersedia untuk semua orang secara percuma.

Joomla digunakan untuk membina laman web untuk pelbagai tujuan, dari laman web korporat dan eCommerce yang besar hingga laman web perniagaan kecil dan bukan untung. Untuk memastikan anda memanfaatkan sepenuhnya perisian sumber terbuka, anda harus bekerjasama dengan inang mesra Joomla untuk mengaktifkan laman web anda. Penyedia di bawah ini adalah hos Joomla teratas kami kerana kemampuan pemasangan Joomla satu klik, pementasan percuma untuk laman Joomla, dan kemas kini automatik ke set ciri CMS. Klik pada ulasan penuh kami dan lihat bagaimana menghidupkan laman web Joomla anda dalam beberapa minit sahaja.

Lebih banyak hos Joomla terbaik »

Hosting Laman Web “Drupal” Terbaik dengan Templat

Seperti yang ditunjukkan dengan CMS, seperti WordPress, Joomla, dan Drupal, perisian sumber terbuka telah menjadi wahana yang menggerakkan sebahagian besar laman web di web. Sebenarnya, 78% perniagaan menjalankan laman web mereka dengan penyelesaian sumber terbuka, dan 88% daripada mereka yang mengambil bahagian dalam projek sumber terbuka menyatakan bahawa mereka akan terus mengambil bahagian dalam program sumber terbuka untuk tahun-tahun akan datang.

Dengan lebih daripada 1 juta penyumbang, Drupal mewakili salah satu komuniti sumber terbuka terbesar dan CMS sumber terbuka ketiga paling popular yang digunakan oleh pemilik laman web. Host terbaik yang serasi dengan CMS menawarkan ciri khas Drupal untuk memudahkan penyesuaian tema, pemasangan perisian satu klik, dan sokongan tingkat atas. Hos Drupal di bawah menawarkan semua ini dan banyak lagi. Pastikan anda membaca dengan teliti semua alat mesra Drupal dalam ulasan kami.

Lebih banyak hos Drupal terbaik »

Hosting Laman Web “Magento” Terbaik dengan Templat eCommerce

Menjelang tahun 2020, ruang e-commerce diperkirakan mempunyai nilai bersih lebih dari $ 520 bilion. Itu adalah jumlah yang cukup besar – dan ini juga merupakan salah satu sebab utama pedagang dalam talian mempertimbangkan untuk menggunakan penyelesaian terbaik industri untuk menguruskan kedai dalam talian mereka. Untuk itu, salah satu penyelesaian eCommerce terkemuka di pasaran sekarang adalah Magento.

Platform eCommerce Magento menempatkan lebih daripada 250,000 kedai yang melakukan urus niaga bernilai $ 50 bilion setiap tahun. Pemilik laman web mencari cara mudah untuk membina laman web dengan banyak tema percuma dan penyelesaian eCommerce Magento. Pengusaha web yang ingin mendapatkan laman web Magento mereka memerlukan host yang kuat yang menawarkan keselamatan yang berkesan untuk melindungi kedai dalam talian sambil memberikan prestasi yang diperlukan untuk menarik dan mengekalkan pelanggan. Host Magento bertaraf tinggi kami ada di bawah. Klik pautan ke ulasan penuh untuk melihat betapa mudahnya membuat kedai dengan templat eCommerce Magento yang indah.

Lebih banyak hos pembangun laman web eCommerce terbaik »

Host Pembangun Laman Web Terbaik Memudahkan Reka Bentuk Kod

Dengan bertambahnya bilangan pengguna yang masuk ke dalam talian untuk mendapatkan maklumat mengenai produk dan perkhidmatan perniagaan, adalah lebih penting daripada sebelumnya untuk membuat kedai di web. Host yang dilindungi di sini dapat membantu anda mengelakkan menjadi sebahagian daripada 66% perniagaan kecil yang gagal kerana kekurangan kehadiran web dan ketidakupayaan untuk menarik pelanggan.

Laman web yang direka secara profesional memberikan kredibiliti segera – tetapi tidak perlu memecahkan bank atau menjadi usaha besar. Sebagai contoh, lihat hos laman web satu halaman terbaik dengan templat percuma.

Teks Pembina Laman Web dengan tangan dan ilustrasi berwarna-warni

Templat dan pembangun yang disediakan oleh host tertinggi kami dapat dengan cepat dan menjimatkan laman web anda.

Host ini menjadikannya sangat mudah untuk bangun dan beroperasi dalam talian dengan pembangun web yang intuitif dan templat yang direka secara profesional dengan estetika. Untuk mengetahui lebih banyak lagi mengenai hos yang dapat membantu anda melancarkan perniagaan dalam talian dan menyiarkan jenama anda kepada orang ramai, lihat senarai lengkap rancangan hosting kami dengan pembangun laman web terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector